Ako sa starať o ruky a nechty?

Chcete, aby vyzerala vaša modeláž čo najdokonalejšie? Alfou a omegou všetkého je správna starostlivosť o pokožku na rukách a ich dokonalá hydratácia. Vybrala som pre vás top produkty, ktoré vám pri starostlivosti  o ruky dopomôžu.

Nezabudnite na peeling

Aby sa produkty na starostlivosť o pokožku čo najlepšie vstrebávali, je potrebné myslieť na dokonalú prípravu rúk pred ich nanesením. Na umyté a čisté ruky aplikujte ako prvý krémový peeling, ktorý poskytuje nielen perfektné vyhladenie a zmäkčenie pokožky rúk, ale aj veľmi účinne odstraňuje odumretú pokožku. Krémová emulzia vám potom zaistí pocit hladkej a čistej pokožky. Tento peeling totiž obsahuje ľanový olej, ktorý obohacuje pokožku a avokádový olej, ktorý zase obsahuje mnoho dôležitých vitamínov a vašu pokožku zjemní a zkľudní. 

peceopokozku

Starostlivosť o pokožku

V starostlivosti sa rozhoduje nielen podľa aktuálneho stavu vašich rúk a nechtov, ale taktiež aj podľa vonkajších podmienok. Ak vonku panuje zima alebo veterné počasie, siahnite po kréme na ruky Omega 3+6, ktorý vaše ruky dokonale ochráni pred vetrom a chladom najmä preto, že omega kyseliny 3 a 6 zabraňujú popraskaniu a vysušovaniu pokožky. Naviac je ideálny aj pre citlivú a suchú pokožku, ktorá v takýchto podmienkach doslova trpí. 

Ak však máte väčší problém s nechtami a ich okolitou kožičkou, siahnite radšej po regeneračnom kréme, ktorý vaše nechty nielen posilní, ale aj dôkladne vyživí a dodá im zdravý vzhľad. Je vhodný pre slabé a krehké nechty najmä preto, lebo obsahuje predovšetkým komplex vitamínov A,E a F, ricínový olej, bambucké maslo, glycerín a hroznový olej. 


Vyskúšajte parafín

Už ste počuli o parafíne? Jeho kúzlom je, že podporuje vstrebávanie živín a vlhkosti do pokožky a dokáže tak zaistiť hladké a mäkké ruky, nohy a lakte. K tejto procedúre potrebujete parafínovú vaňu a samozrejme parafín. Takto intenzívny regeneračný zákrok vám pomôže zaistiť správnu mieru hydratácie a výživy vašich rúk. A to aj vďaka tekutému parafínu, ktorý obsahuje veľké množstvo napomáhajúcich prírodných látok. Ak vás táto procedúra zaujala, pozrite sa na môj ďalší, ale už starší článok, v ktorom som sa o parafínovom zábale viac rozrozprávala.

ko_ka_nani

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.