Nail Hacks: Tipy a triky!

Chcete poznať tie najlepšie vychytávky, vďaka ktorým budete mať tú najkrajšiu a dlhodržiacu manikúru? Spísala som pre vás pár rád a trikov, ktoré vám určite uľahčia život!

Slabé a lámavé nechty vs. gél lak

Túžite po prirodzene dlhodržiacej manikúre v podobe gél laku, ale ten vám na vašich slabých nechtoch skrátka nedrží? Mám pre vás riešenie. Skúste na špičku nechta aplikovať tenkú vrstvu pevného materiálu, môže ísť o polygél, akrylgél alebo kľudne aj akryl. Gél lak bude na umelom materiáli držať lepšie ako na prírodných nechtoch. Tie budú naviac spevnené a nebude dochádzať k ich lámaniu. Nenechajte sa zmiasť – nejde o klasickú modeláž a tvarovanie C oblúku. Aplikujte skutočne čo najmenšie množstvo materiálu od polovičky nechtového lôžka smerom von. 


Tenký štetček je najlepší kamarát

Zdá sa vám, že vám nechty odrastajú rýchlosťou svetla? Naučte sa lakovať až ku kožičkám! Ale pozor, klasickým štetčekom sa môže stať, že vám farbička zatečie až ku kožičkám a potom vám na nechtovom lôžku vzniknú odchlipy. Dajte si radšej na čas a lakujte najskôr po celej ploche lôžka a na okraje vymeňte klasický štetček za zdobiaci. Farba vám nezatečie a naviac sa dostanete do inak ťažko prístupných miest. Vďaka tejto metóde sa vám bude zdať, že vám nechty odrastajú pomalšie, pretože ste farbičku naniesli až tesne k okrajom nechtovej kožičky.

gel_lak

Namiešajte si vlastnú farbu a akrylové modeláže

To, že je možné zmiešať rôzne farbičky gél lakov aj gélov a vytvoriť si tak unikátny odtieň vie snáď každá z vás. Vedeli ste však, že s pomocou gél lakov si môžete namiešať svoju vlastnú farbičku aj pri akrylovej modeláži? Stačí, keď do tekutého liquidu na akryl pridáte pár kvapiek farebného gél laku a zamiešate. Potom čo namočíte štetec do farebného liquidu a následne do čierneho akrylového prášku, vznikne vám farebná hmota, ktorú môžete veselo naniesť na necht!
gel_lak5
Prirodzený trblietavý efekt

Chcete ozvláštniť svoju nude manikúru, ale nemáte žiadne ozdôbky? Tu je jedna malá vychytávka, vďaka ktorej vytvoríte jemne trblietavý efekt! Využite svoj rozjasňovač na tvár ako decentný zalešťovací pigment – pomocou penového aplikátora na očné tiene rozjasňovač jednoducho zaleštite do svojho Topu!

gel_lak_2

Výber správnej bázy

Aby vám modeláž vydržala čo najdlhšie, je potrebná báza, ktorá dokonale sadne k vašim nechtom. Ak máte slabšie nechty, ktoré sa ľahko lámu, vyhnite sa pružným, tzv. “rubber” bázam, ale používajte skôr tie pevné (napríklad Hard Base 7v1). Naopak, ak sú vaše nechty pevné a tvrdé, sú tieto rubber bázy tým najlepším riešením (napríklad Vitamín base) – dodajú vášmu nechtu pružnosť a môžu tak predísť zraneniu, ktoré by ste si mohli spôsobiť (napríklad bolestivé zlomenie nechtu v nechtovom lôžku).
gellak6ko_ka_nani

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.