Tak to je niečo – Najšialenejšie nechty sveta!

Minulý rok som pre vás nachystala špeciál o tých najbizarnejších, najškaredších a najšialenejších nechtoch, ktoré mi prišli pod ruku. A inak tomu nebude ani tento rok! Silvester sa rýchlo blíži, je mojou povinnosťou za týmto úspešne prežitým rokom urobiť pomyselnú bodku. A že táto „bodka“ stojí za to – gúľajte oči na tie najšialenejšie nechty sveta!

My všetci dobre vieme, že silvester je čas osláv. Poriadne zapíjame všetko dobré, čo sa prihodilo a za hlavu hádžeme to zlé. Do Nového roku smú len predsavzatia, ponaučenia a spomienky. Ja si dávam predsavzatie, že nikdy nespácham niečo také strašné, ako sa podarilo „manikérkam“ z dnešnej špeciálnej inšpirácie. A úprimne dúfam, že ony sa poučili a už nikdy nič také svojim nechtom nevykonajú.

Vy sa pozerajte parádne pobaviť nad ich „prešľapmi“. Moc vám všetkým ďakujem za ďalší úžasný rok a do toho nového želám samý krásny nail art a nech vám všetko ide od (krásne upravenej) ruky!

POZOR! Len pre odvážne a 15+! Čerešnička nášho špeciálu alebo borec na koniec:
 
speciál01
 Nositeľka má teda naozaj chute 🙂 Rovnako ako odvahu a poriadny zmysel pre humor!

 

Zdroje: pinterest.com

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.