Zhasnite svetlá – nechajte žiariť svoje nechty!

Vo dne taká, v noci iná? Presne tak! Krásne nechty počas dňa a rozprávková žiara za tmy. So zvyšujúcim sa dopytom pribúdajú aj najrôznejšie výrobky, ktoré dovoľujú užívateľkám rozsvietiť svoje nechty, či už len za „pomoci“ tmy alebo pod UV svetlom. Fosforeskujúci nail-art sa stáva čoraz väčším hitom a ja som si pre vás pri tejto príležitosti pripravila článok s bohatou inšpiráciou. Na čo ešte čakáte? Nechajte sa uniesť do sveta svietiacej manikúry!

Svetlo prirodzene priťahuje ľudskú pozornosť. Je pre nás normálne za svetla fungovať, a keď je ho málo, tak si svietiť. A čo nás priťahuje obzvlášť, sú drobné svetielka za tmy. Ako čarovne na vás pôsobí zapálená sviečka, vianočné svetielka, lampióny, lampy, svetlušky, vydlabané tekvice alebo hviezdy? Svietiace body a ozdoby jednoducho majú na človeka úžasný vplyv a my sme nimi omámení ako bludičkami. A čuduj sa svete, platí to aj pri nechtoch. Že vám trend fosforeskujúcich nechtov príde detinský? Ale kdeže! Vyvediem vás z omylu.

Dávno je preč tá myšlienka, že by svietiace ozdoby na nechtoch mali byť iba ak pre zbláznené puberťáčky. V dospelosti nás ale svetielka lákajú rovnako ako v detstve a veľká výhoda je v tom, že máme dostatok estetického cítenia, aby sme z obyčajných nechtov urobili parádne predstavenie, a to ako za svetla, tak za tmy. 🙂 

Možností, ako rozsvietiť vašu manikúru je hneď niekoľko. Ak máte rady klasiku, nie je nič lepšie, ako skúsiť fosforeskujúci UV gél. Ten môžete použiť aj na čistú modeláž rovnako ako na farebný podklad. Na prvý pohľad budete mať nechty obyčajné, a akonáhle sa zhasne, všetkých oslníte!

Radi by ste len ozdoby, skôr ako žiarivý celý necht? Nie je problém! Dáte prednosť fosforeskujúcemu pigmentu, glitrovému zdobeniu (ktoré je naozaj pekné i za svetla) alebo využijete pečiatkovaciu metódu? Pri tej odporúčame výraznejšie vzory na doštičkách, aby ornamenty vynikli. Je to len na vás! Ani jedno vám nepadlo do oka? Pre tých, čo nemajú veľa času riešiť svoje nechty, môžem odporučiť jednoduché svietiace vodolepkyĽahší spôsob ako rozsvietiť nechty už snáď byť ani nemôže. 🙂

Máme tu more a more možností, ako mať očarujúcu manikúru. A POZOR – prezradím vám tajomstvo. Už čoskoro nám na poličky pristane nová fosforeskujúca pecka značky NeoNail. Sledujte náš e-shop, nech vám novinka v podobe žiarivého prachu neunikne!

A teraz už hurá na oslnivú galériu. Inšpirujte sa, skúšajte a pochváľte sa vašimi výtvormi aj u nás na Facebooku! Nemôžeme sa dočkať! 🙂

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.