Štetce na nechtovú modeláž: Vyberte si ten správny

Kvalitný štetec je záruka kvalitnej modeláže. Vyberte si aj vy svoj ideálny štetec, ktorým vytvoríte rýchlo a s prehľadom tú najkrajšiu manikúru. 

Správny štetec je veľmi cenným pomocníkom. Vďaka nemu dovediete svoju modeláž k dokonalosti, vytvarujete C oblúk alebo predĺžite necht ľahko a rýchlo pomocou šablónky. 

1_final

Štetce vhodné na UV gél 

Štetce na gél bývajú najmä ploché a vyrobené zo syntetického vlákna. Ich veľkosti sa rozdeľujú do čísel 2, 4, 6, 8 a prípadne 10. Môžete vyberať medzi rovným štetcom a zaobleným, tzv. mačacím jazýčkom, ktorý je vhodný na nanášanie aj farebného gélu, pretože sa vďaka zaoblenému tvaru pohodlne dostanete až k okraju nechta. Štetec s číslom 2 má tú najmenšiu veľkosť, kdežto s číslom 10 tú najväčšiu. Na samotné modelovanie nechtov sú ideálne veľkosti štetcov 4 alebo 6. Pokiaľ by ste chceli nanášať väčšie plochy alebo záverečný lesk, je vhodnejšie použiť štetec s veľkosťou 8, poprípade 10.

Aký štetec je ideálny na akryl? 

Štetce na akryl sú vyrobené predovšetkým z prírodného vlákna a poznáte ich svojim typicky pretiahnutým okrúhlym tvarom. Čo sa týka veľkostí, majú podobné číslovanie ako štetce na gél. Pri modeláži akrylom je dôležité, aby daná veľkosť štetca sedela akurát na nechtové lôžko, akryl tak nanesiete krásne rovnomerne. Nezabudnite po každom namočení do liquidu otrieť štetec do obrúska, aby na ňom akryl nezatvrdol!

Štetec vhodný na zdobenie nechtov (Nailart)

Precízne štetčeky majú hneď niekoľko využití. Samozrejme ich môžete použiť na francúzsku manikúru, maľovanie, na nanesenie trblietok či pigmentu, ale tiež sú skvelými pomocníkmi pri nanášaní farbičky! Pri gél laku aj géle je veľmi dôležité, aby sa nedotýkali kožičky. Avšak väčší štetček v gél lakoch alebo pri nanášaní gélu nie je dostatočne precízny, aby ste s ním mohli vykresliť necht až pri okraji. V tú chvíľu prichádza na rad veľmi tenký dlhý štetček, ktorý vám s vykreslením problémových častí pomôže a vy tak posuniete svoju manikúru na vyšší level.

4_final_stetce_logo
ko_ka_nani

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.