Vianočná manikúra: Inšpirujte sa!

Kto by nemiloval vianočnú manikúru! Máte radšej trblietky alebo milujete červenú klasiku a neviete si rady s dizajnom? Poďte omrknúť niekoľko rôznych nápadov, vďaka ktorým budete mať celé sviatky priam očarujúce nechty! 

Červená jedine so zlatou!

Milujete červenú farbu, ale pripadá vám na vianočné nechty veľmi nudná? Ozvláštnite ju zlatými trblietkami alebo glitrovými gél lakmi, ktoré vašej manikúre dodajú ten pravý vianočný šmrnc! Inšpirácii sa medze nekladú, vybrala som pre vás hneď niekoľko rôznych kombinácií – tieto nechty zvládne naozaj každá z vás! 
blog1

Nebojte sa maľovania

Milujete maľovanie a nebojíte sa ho? Tak skvele, postačí vám len tenký precízny štetček a niekoľko odtieňov vysoko pigmentovaných gél lakov, ako sú tie z radu Professional. Môžete sa hrať s rôznymi vianočnými vzormi alebo si jednoducho nakreslite soba i Santu Clausa! Populárne sú tiež bodky, ktoré vytvoríte rovnomerne vďaka našej sonde na zdobenie so zdobiacou guličkou! Ak sa však na maľovanie necítite alebo sa bojíte, že by ste to druhou rukou nenakreslila, máme pre vás riešenie! Môžete vyskúšať rôzne vodolepky aj samolepky, ale naozajstný efekt pravého maľovania urobí jedine pečiatkovacia metóda! K samotnej pečiatke budete potrebovať špeciálny stamping lak a kovovú doštičku s vianočnými motívmi. Krásne motívy máte behom chvíľky a navyše úplne totožné a na prvý pohľad nerozoznateľné od maľby rukou! 

Tip: Na pečiatku pri odtlačku netlačte, jedine hojdavým pohybom a ľahkým dotykom docielite to, aby sa vám farbička na pečiatku vytlačila! 
blog2
Stavte na zdobenie

Krásne zdobenie docielite aj pomocou najrôznejších trblietok, zalešťovacích pigmentov, blýskajúcich sa kamienkov aj rôznymi motívmi v našich karuseloch. Trblietky môžete bez obáv aplikovať do výpotku, ale na zalešťovací pigment odporúčame zaobstarať Chromatic mirror, čo je záverečný lesk, do ktorého možno pigment jednoducho zaleštiť! Kamienky a podobné zdobenie odporúčame aplikovať buď priamo do nevytvrdeného gélu či gél laku (stačí aj len do kvapôčky veľkosti kamienka) a až potom nechajte vytvrdiť. Na Vianoce sa budú tiež hodiť zlaté metalické fólie, ktoré aplikujete jednoducho do zaschnutého lepidla na fólie
blog3
Vyskúšajte populárny svetrový efekt!
Tzv. „svetrový efekt“ je hitom každých Vianoc! Hoci sa môže zdať veľmi zložitý, je naopak veľmi jednoduchý. Budete naň potrebovať len jednu farbu gél laku či gélu, tenký štetček aakrylový číry púder (prípadne matný top coat). Farbičku si naneste klasicky na necht a nechajte ju vytvrdiť v UV/LED lampe (v tejto fáze môžete a nemusíte použiť matný top coat). Potom si zoberte tenký štetček a rovnakou farbou kreslite také menšie a hranatejšie „eská“ a zvislé čiary podobne, aký je vzor na svetri. Akonáhle budete hotová, nechajte túto vrstvičku opäť vytvrdiť. Potom postup zopakujte na už „predkreslený motív“, tak docielite plastický 3D efekt. Akonáhle budete s plastickosťou spokojná, zoberte číry akrylový prášok a necht posypte a ešte na záver naposledy vytvrďte v lampe. A máte hotovo, efekt svetra je na svete!

 PS: Neodporúčame na záver aplikovať matný top coat alebo lesklý finish, odstránil by sa tým žiadaný 3D efekt tohto zdobenia. 
blog4
Tak čo, ktoré zdobenie je podľa vás top? Ak sa pochválite na svojom Instagrame, nezabudnite označiť náš profil @naninailssk, už teraz sa veľmi tešíme, čo vytvoríte! 

ko_ka_nani

 

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.