Valentínske nechty: Inšpirujte sa s novou kolekciou Fall In Love

Sviatok všetkých zamilovaných si žiada tie najkrajšie nechty. Tentoraz som si pre vás pripravila inšpiráciu valentínskych nechtov, ktoré rozbúšia nejedno srdce.

A na čo sa môžete tešiť? Svätý Valentín si žiada dokonale zvodnú manikúru, a preto sme sa nechali tak trochu inšpirovať a vytvorili sme pre vás úplne novú valentínsku kolekciu gél lakov z radu Professional s názvom Fall In Love. Obsahuje celkom šesť odtieňov, ktoré sme zostavili tak, aby k sebe čo najviac ladili! Preto môžete bez problémov kombinovať červené, telové i ružové farbičky a vždy bude vaša manikúra úplne perfektná.

love_tipy_logo

Najtmavšou farbičkou z celej kolekcie je odtieň Burning Love. Jedná sa o veľmi tmavoružovú farbičku s kvapkou studenej červenej, ale nebojte sa, nie je to krikľavá ružová, takže sa bude dokonale hodiť na akúkoľvek valentínsku večeru. Ďalším červeným odtieňom je farbička In Love, ktorú by som charakterizovala ako farbu všetkých zamilovaných. Má teplý podtón a na nechtoch vyzerá priam skvostne vďaka ľahko metalickému efektu. Pokiaľ hľadáte jemný červený závoj, bude pre vás ideálna farbička Beating Heart. Vďaka slabšiemu krytiu sa pokojne hodí ako topper na akúkoľvek červenú, alebo ju môžete navrstviť na plné krytie pre totálny metalický efekt! 

barva_valentine_a_logo

Na svoje si prídu tiež milovníčky ružových tónov, pre ktoré je tu odtieň Sweet Cuteness, ktorý sa nebojte kombinovať s nejakým z iných odtieňov z kolekcie. Bude tvoriť dokonalé duo napríklad s odtieňom Pure Elegance, ale skúste aj netradičnú kombináciu s farbičkou In Love! Posledné odtiene kolekcie by som zaradila do „nude“ kategórie, prvým z nich je Pure Elegance, čo je krásna metalická telová farbička, ktorá ponúka priam sviežu, nenápadnú manikúru. Druhým je svetloružový odtieň Innocence, ktorý poteší všetky milovníčky nude štýlu, ktoré si nepotrpia na výrazné nechty. Táto farbička bude úplne ideálnou voľbou napríklad na prvé rande!

radus_love_fin_logo_hore

Ak ste z novej kolekcie rovnako nadšené, ako ja, poďte sa so mnou pozrieť do galérie – vybrala som totiž pre vás veľa nápadov na perfektnú valentínsku manikúru, ktorá sa hodí nielen pre zamilovaných! Inšpirácii sa medze nekladú, preto lakujte, maľujte, tvorte a nezabudnite nás označovať v stories (@naninailssk), rada sa na vaše výtvory kuknem! 
ko_ka_nani

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.