S novým rokom prichádzajú aj nové kolekcie!

Nie, nesplietla som si množné číslo s jednotným. Za to mi je veľkou cťou vám oznámiť, že nový rok nám nadelil nie jednu, ale hneď DVE nové kolekcie gél lakov! A ja mám za úlohu vám ich predstaviť. Tak dávajte pozor, poznávacia jazda práve začína.

1profes

Let It Snow!

Cez Vianoce nám toho síce veľa nenasnežilo. Ale sneh nie je to jediné, čo vám môže v nasledujúcich dňoch vziať dych. Teda aspoň dovtedy, kým neuvidíte túto novú kolekciu gél lakov. Čaká v nej na vás množstvo dych vyrážajúcich zimných odtieňov. Na nechtoch tak môžete mať:

2letit

Uuuf, to je odtieňov, všakže? Až sa z toho hlava točí. Ja sama si nemôžem vybrať, ktorý odtieň sa mi páči viac. Asi neostane nič iné, než si ich na pazúrikoch vyskúšať pekne jeden po druhom!

A čo by to bolo za predstavenie kolekcie, keby som vám sem nepridala aj nejakú tú fotoinšpiráciu. Galéria v odtieňoch Let It Snow! už na vás čaká.

Time to Warm Up

Tematicky pomenovaná kolekcia Time to Warm Up alebo „Čas sa zahriať“ prichádza s ďalším radom gél lakov. Tie vám síce nezahrejú ruky, ale zato pohladia dušu a potešia oko. S touto kolekciou vaše nechty zažiaria všade, kam len vojdete. Aké odtiene vám prinesie?

3warmu

A bez inšpirácie ani krok, to dá rozum! 🙂

Čo majú spoločné?

Ako ste si možno stihli všimnúť, obe kolekcie nám ponúkajú niečo trochu iné. Jedna je plná chladných a úžasných odtieňov. Tá druhá ponúka hrejivé farby, ktoré okamžite evokujú pocit teplej deky a horiaceho krbu.

Je však niekoľko vecí, ktoré majú spoločné. Napríklad to, že sú obe z radu gél lakov Professional. To znamená, že je s nimi modeláž nechtov veľmi jednoduchá. Ale tiež to, že vaše nechty vydržia krásne až 3 týždne. Všetky gél laky skvele kryjú už v prvej vrstve. A aby toho nebolo málo, vytvrdiť ich môžete ako v UV lampe, tak i LED lampe.

Na výrobu každého gél laku z radu Professional sme riadne dohliadali, otestovali ich a vybrali sme tie najatraktívnejšie odtiene. Do nových kolekcií sme teda nevložili len tie najlepšie gél laky, ale aj kus seba a dobre odvedenej práce.

Pochváľte sa, čo ste s novými odtieňmi „vymňaukali“ vy. 🙂 Budem sa tešiť na každú fotku, komentár a správu o tom, ako sa vám nové kolekcie gél lakov páčia. A do toho nového roka vám všetkým prajem, nech sa vám podarí všetko, po čom túžite. A tiež nech vaše pazúriky zostanú stále krásne upravené!

Zdroje: pinterest.com, instagram.com, society19.com, minimal.minimaldesign.site, galeryhome.com, vipformen.com, orangenails.top, glamoutfitstrend.com, nailideastrends.com, fashionnita.com, weareladies.net, homelovein.com,  fashionsum.com, trends.diyandcraftweb.site, naildesignsjournal.com, forcreativejuice.com

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.