Silvester je za dverami: Vyrazte na novoročnú oslavu 3x inak!

Novoročné oslavy sa bez vás ani tento rok nezaobídu, či už sa budete veseliť na večierku v klube, v horskej chate alebo u niektorého z priateľov doma. Pokiaľ už teraz zúfalo zalamujete rukami a neviete, čo na seba alebo akú manikúru zvoliť, čítajte ďalej!

Rád, ako sa obliecť na silvestrovskú párty, nájdete všade plno, ale viac-menej všetci tak nejako predpokladajú, že večer strávite v luxusnom klube a ponúkajú vám outfity, ktoré si na seba trúfne vziať len máloktorá z vás. Čo keď tomu ale tak nie je a okrem tohto variantu zvažujete aj večierok s priateľmi v horskej chate alebo u niekoho doma? Od toho som tu ja, aby som vám poradila, že nie je vždy nutné stráviť Silvestra v sexy opnutých šatách a na ihličkách, aby ste zažiarili. Poďme sa spoločne pozrieť, čo si vziať na seba, ako sa nalíčiť a samozrejme – akú manikúru zvoliť pre 3 varianty novoročného veselia!

Pohodový domáci večierok

Pozvali vás priatelia či známi k sebe domov? Skvelé! Párty doma má hneď niekoľko výhod – za konzumáciu obvykle neminiete toľko ako v klube, vidíte sa z väčšej časti hlavne s tými, ktorých dobre poznáte a hlavne – je tam teplo. 🙂 Môžete si tak na seba dať v podstate čokoľvek, ale oplatí sa vopred si zistiť, čo za ľudí tam bude a či sa večer ponesie napríklad v nejakej konkrétnej téme. Pokiaľ viete, že tam budú kamarátky, ktoré si vždy dajú záležať na tom, aby boli šik a mali na sebe niečo pekné, nenechajte sa zahanbiť a vezmite si na seba rovno niečo, čo ste dostali pod stromček – napríklad novú blúzku či šperk.

Či už to tam bude s módou vyhrotené, alebo naopak, stavte určite na pohodlie, ale tepláky nechajte radšej doma. 🙂 Namiesto toho siahnite po tričku so zaujímavou potlačou, obľúbených džínsoch a či ste zimomravá, zelenú majú aj módne pulóvre. Nebojte sa ani výrazných doplnkov ako sú náramky, náušnice alebo aj zaujímavá pokrývka hlavy, ktorú ako dáma v spoločnosti na rozdiel od pánov nemusíte odkladať. 🙂

Aj keď Silvester strávite u niekoho v obývačke, určite si dajte záležať aj na líčení, avšak vždy berte do úvahy celkový vzhľad – čím menej šperkov zvolíte, tým viac si môžete dovoliť líčidiel a naopak. Vyskúšajte napríklad hravé trblietavé tiene alebo linky rôznych farieb.
originalcute

Večierok bude dozaista sprevádzať príjemná a priateľská nálada, do rovnako roztopašného štýlu tak môžete smelo ladiť aj svoju manikúru – zaspomínajte spoločne s priateľmi trebárs na hranie tetrisu alebo si na nechtoch vytvorte malý ohňostroj.

Tip: Že sa neónky hodia len na leto? Kdeže! Využite ich krásne svietivé farby aj v zime, keď najmä v kombinácii s čiernou vytvoria efekt obľúbenej silvestrovskej pyrotechniky.

Silvester v horách

Veľa z vás po sviatkoch vyráža tiež na dovolenku do hôr, kde nezriedka kedy zostáva aj do ďalšieho roka. Novoročné oslavy tak trávite v horských chatách s partiou priateľov alebo s rodinou. Tmavá nočná obloha posiata hviezdami a zasnežené štíty hôr – čo môže byť krajšie? 🙂 Pokiaľ máte v úmysle v horách osláviť aj Silvester, zo všetkého najviac sa zamerajte na oblečenie – aj keď sú dnes chaty i hotely moderné a zateplené, určite si so sebou pribaľte skôr trendy sveter než šaty so špagetovými ramienkami. No a ak patríte medzi tých šťastlivcov, ktorých ich rodičia či prarodičia každoročne obdarujú nie trendy, ale doslova nemožným svetrom, vezmite si ich na seba a urobte si prehliadku týchto šialených a inak srandovných svetrov. Bude vám teplo a o zábavu budete mať postarané. 🙂 Hodiť sa vám bude tiež šatka okolo krku, ktorá vás ochráni pred prievanom a zároveň pekne doladí zvolený outfit. Nebojte sa tiež trochu vyjašiť a ozdobte sa bláznivými okuliarmi alebo inými doplnkami – však raz v roku si môžete trochu toho nevkusu dovoliť a čo sa stane v horách, zostane v horách. 🙂

Je jasné, že tu si môžete dovoliť nápadnejšie líčenie – a pokojne sa do toho pustite s kreativitou, skúste si vtipne namaľovať pery alebo použiť netradičné farby a trblietky. No a je jasné, že po pár chlebíčkoch a zákuskoch to síce nezostane dokonalé, ale určite oslníte!
db69e775e8218482b04667ccd1513e45_cute_christmas_outfits_christmas_clothesmaxresdefault_3_

A čo na nechty? Do hôr a na lyžovačku je určite múdre zvoliť najmä krátku dĺžku, aby vám nechty neprekážali pri športe. Čo sa týka zdobenia, do hôr sú ako stvorené „pletené nechty“ alebo manikúra so škandinávskym vzorom. Pokiaľ však máte svetrov a vzorov dosť, ale aj tak by ste rady niečo pekné a nenáročné, choďte do vločiek alebo bodiek. 🙂 Nezabudnite tiež na kvalitný záverečný top coat, ktorý vašu manikúru spoľahlivo zapečatí či už budete v mraze alebo v teple.

Tip: Vonku mrzne a v chate je príjemne teplo? Prekvapte ostatných tým, že vaše nechty budú mať inú farbu na svahu a inú vo vyhriatej hale pomôžu vám obľúbené termo gél laky alebo termo UV gély. Počkajte, ako budú všetci čumieť! 🙂

V žiari reflektorov

No a táto časť je venovaná tým, ktoré to tento rok chcú rozbehnúť na večierku v klube – aj tieto akcie majú svoje čaro, najmä preto, že je to príležitosť, kam si konečne zobrať tie super šaty, ktoré ste si kúpili už v priebehu roka a zatiaľ ste si ich nemali kam obliecť. 🙂 Tento rok a najmä v zimných mesiacoch sú absolútnou špičkou šaty a doplnky v metalických farbách, preto bez ostychu siahnite po lesklých šatách – či už materiálom alebo doplnkami ako sú flitre a iné ozdoby. V podniku by na vás mráz nemal dosiahnuť, pre každý prípad si však zaobstarajte módne bolerko, ktoré vám skvele poslúži, keď si budete chcieť odskočiť na chvíľu na vzduch a nebude sa vám chcieť po kabát do šatne.

Na líčení si dajte záležať, ale opäť pamätajte, že menej je viac. Napokon, vizážistka radí: „Čím je žena staršia, tým opatrnejšie by mala trblietky používať. Dajte prednosť radšej rozjasňujúcim alebo perleťovým tieňom. Pre dramatickejší vzhľad použite napr. dymový efekt alebo strieborné či zlaté očné tiene, ktoré rozžiaria váš pohľad.“
4138d3319f4012ea745108d45537f80977ae652d851ec42589220498ece736c2

Nechty tiež oblečte do slávnostnejšieho rúcha a doprajte aj im metalické zdobenie – či už použijete leštiace pigmenty, kamienky alebo trblietky, budú vyzerať luxusne.

Tip: Elegantné a atraktívne odtiene ako stvorené na večierky zaiste nájdete v populárnej kolekcii Night Beat.

Tak ako sa vám páčila dnešná inšpirácia? Už viete, ako tohtoročného Silvestra oslávite? Pochváľte sa mi svojimi plánmi aj nápadmi na manikúry do komentárov na Facebooku! Prajem príjemný a pokojný zimný čas!

Zdroj: instagram, pinterest, etsy.com, polyvore

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.