Rozmaznávajte sa blyšťavou krásou: Objavte NeoNail Glittery Effect!

Zdvihnite ruky tie z vás, ktoré majú rady blyšťavé, ale napriek tomu vkusné a jemné zdobenie. Pozerám, že je vás naozaj veľa. Iste vám teda urobí radosť správa, že do našich skladov pribudla novinka vo forme glitrového prachu Glittery Effect značky NeoNail! Tento letný trhák sa nám z políc vyparuje ako para nad hrncom. Takže žiadne otáľanie – zistite, ako jednotlivé druhy vyzerajú, inšpirujte sa, ako s nimi ozdobiť svoje nechty a hurá na vec, než budú všetky vypredané!

Občas si hovorím, koľko ľudí, a či vlastne vôbec niekto, tento blog číta. Keď som zazrela otázku jednej z našich fanúšičiek na instagrame, nešlo to inak a už som Glittery Effect skúšala (a rovno všetky tri druhy)! To bola odpoveď na moju otázku. Niekto blog naozaj občas číta, a aj keby to bol len jediný človek, ja ho nesklamem a budem písať ďalej! 🙂

procto

3x iný efekt, 3x rovnaká spokojnosť!

Na výber máte tri rôzne farebné variácie. Pod označením NO 01, NO 02 a NO 03 nájdete trblietky s modrým nádychom (pri použití skôr ľahko do zelena), ružovým nádychom (pri použití skôr ľahko do oranžova) a dúhovým nádychom (mix farieb).

 

Keby ste hútali, ktorú z farebných variácií si zaobstarať, tak pre vás mám dobrú správu. Výberom sa moc trápiť nemusíte, keďže každý z prachov sa pekne prispôsobuje farebnému podkladu, ktorý ste zvolili. Najlepšie je odpovedať si na otázku: Používam skôr teplé alebo chladnejšie odtiene? Podľa toho siahnite po NO 01 alebo NO 02, a ak radi dávate od všetkého trocha, je tu dúhová možnosť NO 03.
nehtz

NO 03 (ružovo-fialový podklad), NO 01 (lila podklad), NO 02 (červený podklad), NO 01 (žltý podklad), NO 02 (modrý podklad)

Za veľmi prijateľnú cenu máte naozaj veľa parády. V menšej nádobke sa skrýva veľká porcia blyšťavého prachu (priemer nádobky je 3,5 cm), takže odporúčam maximálnu opatrnosť pri manipulácii, nech všetko neskončí na koberci. 😉
5550_1_w520_h5205550_2_w520_h5205550_3_w520_h520

Každý z týchto úžasných trblietavých prachov kúpite už od 2,19 eur!

Ako správne pracovať s Glittery Effectom?

Je to jednoduché. Tak, ako kopa druhovo podobných kolegov, sa aj tento trblietavý prach nanáša do výpotku od gélu alebo gél laku.

Aby na nechtoch držal čo najlepšie, tak sa to s ním nesmie preháňať a prebytok treba otriasť a jemne oprášiť veľkým štetcom.

Dokonalú fixáciu nakoniec zaistíte vrstvou lesklého topu. Ak máte rady NeoNail, môžete použiť Hard Top gél lak, ale nič vám nebráni siahnuť po akomkoľvek inom vrchnom laku, ktorý máte po ruke. 😉
img_20170727_155300

Celkový pocit z práce s NeoNail Glittery Effect je fajn. Prach nie je až príliš jemný (ako to u zdobiacich prachov býva), takže nebude poletovať všade okolo už pri najmenšom „pošteklení“ vetrom. Pri správnej aplikácii všetko drží kde má a výsledný vzhľad je skvelý!

Ak ste už stihli NeoNail Glittery Effect vyskúšať, tak sa určite nebojte pochváliť fotkou vašich nechtov u nás na Facebooku. Tie najvydarenejšie výtvory radi zverejníme! A samozrejme nám aj povedzte vaše pocity z tohto výrobku. Páči sa vám? Ktorá z farebných variácií je najlepšia? Ako sa vám s výrobkom pracuje?

Tešíme sa na vaše názory. Užívajte druhú polovicu prázdnin a doprajte nechtom poriadnu trblietavú obmenu štýlu!

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.