Denník mačky NANI: Rady a tipy pre krásne ruky a nechty

Viacdielny špeciál s názvom „Denník mačky NANI: Rady a tipy pre krásne ruky a nechty!“ bude rozdelený vždy na tri mini časti, ktoré vám dopomôžu k ľahšiemu skrášľovaniu nechtov, rovnako ako k efektívnejšej starostlivosti o ruky a pokožku. Máme tu prvý diel a pri tejto príležitosti vám v krátkosti poviem, na čo je dobrá sada BalbCare, poradím, ako sa vyhnúť zafarbeniu nechtovej kožtičky pri odlakovaní červeného či tmavého laku, a vďaka peknému obrázkovému návodu vysvetlím, ako možno vytvoriť super písmenkový nail art za pomoci obyčajných novín. Takže sa máte na čo tešiť!

Sada BalbCare: Šetrite čas, vyživujte ruky, pripravte sa na manikúru!

BalbCare manikúrne rukavice sú skvelým pomocníkom pre unavené, namáhané ruky, ktoré potrebujete dať čo najrýchlejšie do poriadku. Máte náročnú prácu? Vaše ruky sú často suché, nechtová kožtička praská a nechty sa štiepia? Na dlhé rozmaznávanie rúk nezostáva čas? Viem, že to znie ako tá najobohranejšia reklama, ale skúste dať šancu BalbCare manikúrnym rukaviciam! Ušetria vám námahu aj čas!

Na čo sú vlastne dobré? Ich čaro spočíva v tom, že tieto špeciálne rukavice sú napustené vyživujúcou emulziou, ktorá nielen dodá živiny a vlahu vašej pokožke a nechtom, ale aj zmäkčia nechtovú kožtičku, takže ju pri príprave nechtov veľmi ľahko odstránite. Naviac! Keď po stiahnutí rukavíc len ľahko potriete nechty tampónom namočeným v acetóne, aktivuje sa jedinečný polymér, ktorý funguje ako primer (zvyšuje priľnavosť lakov / gél lakov / gélov)! Razom ste pripravené pustiť sa do zdobenia!
balbcare_01balbcare_postup2_

V čom je to kúzlo? Emulzia obsiahnutá v rukaviciach má bohaté zloženie – dodáva nechtom kalcium, keratín, pôsobí protizápalovo, upokojuje a lieči. Práca s rukavicami je navyše aj veľmi jednoduchá. Pre vás to teda znamená komplexnú prípravu na modeláž či prácu s (gél) lakom – pohodlne a bez zdržiavania!

Pozrite sa na obrázkový návod ako so sadou BalbCare pracovať. Kedysi som sa tejto téme na svojom blogu už venovala!

Nail art za pomoci novín? Presne tak!

Samozrejme, že písmenká na nechtoch môžete vyčarovať viacerými spôsobmi, avšak tento je veľmi jednoduchý a zároveň veľmi efektný! No, len posúďte samé!

Pomôcky:

  • klasické noviny / denná tlač
  • alkohol (ideálne aspoň 40%, postačí ho len pár kvapiek)
  • biely (alebo aj iný svetlý odtieň) podkladový lak
  • vrchný krycí lak

newspaper

Tip na záver: Už žiadne šmuhy!

Poznáte tú „pohromu“, keď sa konečne rozhodnete odlakovať si z nechtov váš červený / tmavozelený / modrý alebo iný výrazný lak a okolitá kožtička okolo vašich nechtov potom celá nadobudne farbu spomínaného odtieňa? No tak s tým je koniec!

Celý fígeľ je až prekvapujúco jednoduchý! Stačí len natrieť vaše ruky (nechtom sa vyhnite, ako to len bude možné) hrubšou vrstvou pleťového krému. Čím je mastnejší, tým lepšie, ale inak na druhu nezáleží. Ruky nielen vyživíte, ale navyše na nich nezostane ani tá najmenšia farebná šmuha. Super, nie? 🙂

 69135280_m69244880_m

Tak ako sa vám prvý diel Denníka mačky NANI pozdával? Je niečo, čo by ste rady zistili, niečo, čomu by sa mačka mohla nabudúce venovať? Napíšte nám na náš Facebook, čo by nemalo chýbať v ďalšom dieli! Majte sa krásne a skrášľujte svoje nechty do zbláznenia!

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.