Rozkošné motívy v inak obyčajnej manikúre? Jednoducho ÚŽASNE!

Že heslo „v jednoduchosti je krása“ v manikúre neplatí? Omyl! Aby ste sa mohli pýšiť dokonalou úpravou nechtov, nie je vždy potrebné mať nanesené množstvo vrstiev, trblietok, kamienkov a všelijakých iných ozdôb, ktoré môžu niektoré z vás skôr ťažiť ako zdobiť. Rozkošná manikúra sa však trafí do vkusu snáď každej – poteší ako milovníčky sýtych a výrazných farieb, tak aj tie, ktoré dávajú prednosť jemnejším pastelovým odtieňom. Dôležité sú totiž nežné a originálne vzory a maľby, pozrite, čo všetko som našla!

Šúcham si pazúre, pretože veľmi obľúbeným motívom sú mačky – bodaj by nie, veď sú také rozkošné! Kontrastné mačacie labky, ušká, ňufák a fúziky na pastelovom základe, to je priam na pomaznanie, vrrr … Ale ani ďalšie zvieratká nezostávajú pozadu, stretnúť sa môžeme s lienkami, pandami a inými medveďmi, motýlikmi, vtáčikmi … Vyrobiť si na nechtoch môžete pokojne celú zoo, zvieratká sa totiž nikdy neopozerajú a ak máte napr. kabelku alebo šaty so zvieracím vzorom, budete úplne skvele ladiť.

Ďalším super nápadom je motív ovocia, vďaka ktorému vaše nechty budú vyzerať priam šťavnato! A že sa hodí len na leto? Kdeže! Ovocie si predsa doprajeme po celý rok, tak prečo ho nemať aj na nechtoch? Svieže melóny, jahôdky, jablká, čerešne alebo napríklad kiwi, to všetko nádherne rozžiari vašu manikúru aj počas chladných mesiacov. No nemáte chuť sa zahryznúť?

Nemôžem tiež zabudnúť na rozličné rastlinné motívy, ktoré mimoriadne podčiarknu vašu ženskosť a urobia z vás nežnú vílu. Nádherne vyzerajú všelijaké kvetinky, vetvičky, lístky, púčiky alebo dokonca rozfúkané púpavy, kedy sa motív rozšíri na všetky nechty a vaša manikúra tak bude tvoriť maličký príbeh zachyteného momentu ako na impresionistickom obraze.

Keď už sme pri tom umení – ak vám impresionizmus veľa nehovorí a inklinujete skôr ku kubizmu a ku geometrickým tvarom všeobecne, zubaté vlnky, bodky, kocky, pruhy, trojuholníky alebo jemné krížiace sa linky, budú pre vás to pravé orechové. Tieto vzory môžete tiež ľubovoľne striedať s celofarebnými nechtmi alebo robiť rôzne tvary a vzory „na pokračovanie“, čo tak doslova oživiť svoje nechty kľukatou čiarou ako z EKG, aby bolo vidieť, že vaše srdce bije pre originálnu a dokonalú manikúru?

Veľkou výhodou tohto nailartu je to, že môžete dať úplne voľný priechod svojej fantázii a nemusíte sa nijako obmedzovať. Množstvo zdobenia si vyberáte vždy podľa svojho vkusu, rovnako ako odtiene farieb a ich kombinácie. Jeden motív tak môže vďaka mnohým variáciám vyzerať napríklad stokrát inak, a napriek tomu stále vynikajúco. A viete, čo je super nápad? Pokiaľ máte kamarátku, ktorá s vami zdieľa presne toto nadšenie pre rozkošné motívy, zlaďte svoje nechty a vytvorte tak spoločné mačacie, jahôdkové, kvetinové alebo bodkované priateľstvo!

Ako sa vám pozdáva myšlienka, keď jednoduchosť ide ruka v ruke s rozkošnosťou? Myslím, že je to super alternatíva, pokiaľ ide o nail art. Ako ste na tom vy? Pochváľte sa nám na našom Facebooku, aké nechty zlepšujú náladu v sychravom počasí práve vám! Prajem veľa milého, vydareného nail artu! 🙂

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.