Lady in Red: 23 odtieňov, ktoré vo vás prebudia vášeň a ženskosť!

Viete, aký je rozdiel medzi sexy ženou, toreadorom a super športovým autom? Majú jeden spoločný znak – červenú farbu. Červená je farbou vášne, je energická a upúta pozornosť. Práve preto ju máme tak radi! Viem ale, aké je ťažké nájsť presne ten správny odtieň červenej, ktorý hľadáte. Preto je tu celý rad gél lakov od NeoNail Lady in Red, ktorý vám výber (snáď) uľahčí. A ja vám o tomto rade a o červenej farbe dnes budem rozprávať:).

Žena, ktorá chce vyzerať sexy, si na seba veľmi pravdepodobne niečo červené vezme. Spomeňte si napríklad na šteklivú scénu z filmu Muži v nádeji, kde sa ku hraniu biliardu pripojila Vica Kerekes. Tá scéna obletela svet! Myslíte, že by bola rovnaká scéna taká super, keby na sebe mala napríklad modré šaty? Nemyslím si. Červená v tejto situácii plní presne tú rovnakú biologickú funkciu, akú má od praveku. Vzbudzovať v mužoch vášeň. Na červenú si môže trúfnuť každá z nás! Poznáte snáď ženu, ktorej by nesvedčila? Veď práve pre nás bola stvorená!

Toreador zase na býka máva červenou vlajkou. Ale vedeli ste, že býka nedráždi pohľad na červenú farbu, ale samotné pohyby toreadora? Býk je totiž od prírody farboslepý! Ani farba tej vlajky – odborne sa jej hovorí mulet – nie je zvolená pre potechu publika, ale čisto z praktického hľadiska. Vraj dobre skryje býčiu krv. A už sme zase pri tej biológii. 

A čo červené športiaky? Kto by netúžil sa aspoň raz previezť na klasickom červenom Lamborghini? Ja určite! Červená tu symbolizuje rýchlosť, nebezpečenstvo a adrenalín. Červená týmto autám jednoducho pristane, a Taliani to dobre vedia. Možno to odpozerali práve od svojich žien? 🙂

lady_l_nek

Ale dosť už teórie. Teraz sa na červené odtiene pozrieme prakticky. Zistite, aký červený odtieň je pre vás ten pravý!

  1. Nebojíte sa ukázať svoju ženskosť? Rady nosíte zmyselný červený rúž a hľadáte odtieň, ktorý by váš vzhľad ešte viac podčiarkol? Vyberte si z odtieňov, po ktorých by siahli aj klasické hollywoodske hviezdy!

  2. Ste skôr romantická duša, ktorá necíti potrebu na seba zbytočne upozorňovať? Ostatní vyzdvihujú váš dievčenský pôvab? Siahnite skôr po korálovo červených odtieňoch, budú sa k vám dokonale hodiť!

  3. Cítite sa byť dámou na úrovni, ktorá veľmi dobre vie, čo od života chce? Ste sebavedomá, cieľavedomá a viete, že sa nepotrebujete nikomu doprosovať? Zvoľte vínovo červené odtiene, ktoré idú až do hneda. Perfektne sa k vám budú hodiť!

  4. Stereotypný život nie je nič pre vás? Ste energická? Je ťažké vás niekde zastihnúť, pretože stále podnikáte niečo s kamarátmi alebo rodinou? A priatelia vám hovoria, že ste sa od školy vlastne vôbec nezmenila? Tieto odtiene sú pre vás ako stvorené!

Tak čo? Našli ste svojich favoritov? Alebo som sa vám do vkusu vôbec netrafila? Dajte mi vedieť do komentárov! Nakoniec pre vás mám ešte malú galériu, kde sa môžete inšpirovať, ako s červenými odtieňmi nakladať, keď sa chcete trochu pohrať :). Majte sa krásne a nezabudnite, že nikdy nie je neskoro na to, prebudiť v sebe tú pravú ženu!

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.