Nechajte svoje nechty spolu s jarou rozkvitnúť!

Máte taktiež pocit, že sme ani nestihli poriadne vynosiť našu krásnu zimnú obuv alebo vyraziť s lyžami na svah? A už aby sme ich zase schovávali. Je na čase odložiť zimnú róbu do skrine. Jarné kabátiky hurá na scénu! Krásne sa nám oteplilo, slnko svieti, snežienky nájdete na každom rohu, Veľká noc zasa za dverami. Jar je tu a s ním aj pravidelná zásoba inšpirácie, ako prekrásne ozdobiť vaše nechty!

Mala by som sa priznať, že Veľkú noc tentoraz oslavovať nebudem. Vlastne ju neslavím už nejaký ten rok. Čo si ale nikdy nenechám ujsť je výzdoba. Nielen interiéru domu, ale hlavne seba samej. Teda krásne nechtíky nesmú chýbať. Jarné počasie je plné inšpirácie. Veľa možností, vzorov i farieb! Zelenajúca sa tráva, stromy rozkvitajúce ružovkastými kvetmi, modrá obloha. A ktorá z nás by nemala rada malé králiky alebo roztomilé kuriatka? Práve tých je Veľká noc plná. Konečne po modrobielej zime môžeme žiariť. Nie je na čo čakať. Inšpirujte sa, vezmite tie najživšie farby lakov, aké nájdete, a hurá zdobiť!

Zdroj: Pinterest.com

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.