15 cool nápadov na žiarivé a neónové nechty

Zakaždým premýšľam, akú inšpiráciu pre vás nabudúce nachystať. Asi nie je tajomstvom, že človeku po čase začnú dochádzať nápady. Ale vy, naše fanúšičky, mi vždy pripomeniete, že je stále toľko tém, o ktoré sa s vami musím podeliť! Tentokrát som si musela ale klopať na čelo – ako je totiž možné, že za rok fungovania tohoto blogu som zabudla na NEÓNKY?!

Nedávno som bola za kultúrou a poznaním v brnenskom vedeckom centre a bola som na vlastné oči svedkom, odkiaľ tieto svietivé farbičky pochádzajú. Mohla by som sa o tom trochu rozpísať a urobiť vám malú lekciu z chémie, ale preto tu asi nie ste :). Keby vás to ale napriek tomu zaujímalo, nie je problém, na požiadanie vysvetlím :D!

Každá z vás asi vie, že neóny sú farbami nočného veľkomesta. Takto tiež najlepšie fungujú – priťahujú pozornosť okolia a najväčšiu parádu urobia na nejakej poriadnej párty. To, že niekomu jednoducho pripomínajú zvýrazňovače nechajme stranou – to už v sebe nemá toľko dobrodružstva a romantiky :D.

Ak vám stále doma stoja laky na nechty alebo UV gély v neónových farbách a už neviete, čo s nimi tvoriť, mám tu pre vás veľa novej inšpirácie!

Ak sa chcete do neóniek pustiť, mám pre vás pár tipov, čo by vám rozhodne nemalo chýbať a nájdete to aj na našom e-shope NaniNails

Hodiť sa vám budú ale napríklad aj zdobiace fólie,  šablóny na francúzsku manikúru, alebo napríklad matný gél lak alebo lak na nechty, na ktorom neónové zdobenie vyzerá úplne luxusne. To už ale nechám všetko na vás. Dúfam, že som vo vás prebudila trochu kreativity, pretože ja sama v sebe rozhodne a idem tvoriť! 🙂

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.