NANI GÉL LAKY: Amazing Line vs. Professional!

Trojfázové gél laky z rád Amazing Line a Professional si skrátka zamilujete. Viete ale, aký je medzi nimi rozdiel a aké sú ich výhody?

Všetky gél laky Amazing Line aj Professional sú trojfázové, čo znamená, že je nutné pod farebnú vrstvu naniesť a vytvrdiť podkladovú bázu a na záver gél lak prelakovať  záverečným lesklým (alebo matným) finishom.  Ide o dlhodržiace gél laky, s ktorými dokážete behom chvíľky vytvoriť dokonalú manikúru!

amaz

Rada gél lakov Professional

Ide o naše prémiové gél laky, ktoré majú nielen vysokú kvalitu, ale aj pigmentáciu. Nenechajte sa zmiasť názvom Professional – ide o  profesionálnu kvalitu, ktorá je určená pre domácu manikúru, nechty si tak s nimi ľahko vytvorí aj začiatočníčka! Gél laky kryjú perfektne už prvej vrstve a tak spoľahlivo prekryjú farbu prírodného nechtu. Farbičky sú sýte a nefľakujú sa, vďaka štetčeku typu mačací jazýček sa ľahko nanášajú  až k vnútornému okraju nechtu. Pokiaľ teda prahnete po dokonale pigmentovaných farbičkách, ktoré bez problému vytvrdíte počas 30 sekúnd v UV/LED lampe, ste na správnej adrese!

Rada Professional sa skladá z niekoľkých tématických kolekcií, ktoré obsahujú klasické aj trblietavé farbičky, ale nájdete tu aj kolekciu termo gél lakov, ktoré menia svoju farbu v závislosti na vonkajšej teplote.

Rada gél lakov Amazing Line

Táto rada je na prvý pohľad cenovo dostupnejšia ako rada Professional. Nenechajte sa však zmiasť – gél laky Amazing Line vám taktiež vydržia až 3 týždne! Hlavným rozdielom medzi Amazing Line a Professional je pigmentácia – gél laky z rady Amazing Line sú menej pigmentované, preto vám zaistia plné krytie až v 2-3 vrstvách. Nemusíte sa báť, že by vám spôsobili väčšiu hrúbku nechtu – sú totiž redšie, a vďaka tomu sa dajú naniesť v extra tenkej vrstve! Vďaka nižšej pigmentácii pôsobia na nechtoch oveľa prirodzenejšie ako gél laky z rady Professional.

Pokiaľ túžite po dokonalej francúzskej manikúre alebo hľadáte polotransparentný telový gél lak, pod ktorým vám bude presvitať váš prirodzený necht, rada Amazing Line je priamo pre vás. Ideálna bude aj pre tých z vás, ktorí kvôli zamestnaniu alebo škole nemôžete nosiť výraznú manikúru. Aj v tejto rade nájdete tematické kolekcie farebných gél lakov – vyberať môžete napríklad z telových alebo trblietavých farieb. Ale rovnako ako v rade Professional, aj  v nej nájdete  termo gél laky!

Pod obe tieto rady môžete dať akúkoľvek podkladovú bázu, rovnako ako aj záverečný finish. Pokiaľ ste milovníci gélovej manikúry, tak sa nebojte gél laky použiť aj miesto farebného UV gélu (samozrejme ich môžete naniesť aj na akrylovú modeláž). Dúfam, že som vám aspoň trochu priblížila tieto rady a ako vždy sa budem tešiť na vašu dokonalú manikúru v stories, kde nezabudnite označiť náš profil @naninailssk!
ko_ka_nani

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.