Svätý Valentín: Ozdobte svoju manikúru!

Blíži sa Svätý Valentín a to je ten správny čas pre zamilovanú manikúru! Inšpirujte sa našimi ozdôbkami a vykúzlite si tie najkrajšie nechty!

A znova tá červená!

Pozor na to, nie je červená ako červená! Existuje široká škála červených odtieňov, ktoré sa od seba líšia nielen svojou svetlosťou, ale aj svojimi podtónmi. Pravidlom je, že ak máte teplý podtón pleti, pristanú vám červené odtiene s oranžovým podtónom. Ak ste však studený typ a máte pokožku viac do ružova, pristanú vám tie červené, ktoré v majú v sebe kvapku ružovej alebo fialovej farby. Mysleli sme na všetky, preto sme pre vás pripravili novú valentínsku kolekciu gél lakov z rady Professional s názvom Lovely Kiss, ktorá obsahuje škálu červených odtieňov, z ktorých si vyberie skutočne každá z vás!

tipy

Stavte na vodolepky!

S novinkami samozrejme nekončíme! Tento rok sme sa na valentína dôkladne pripravili, preto vám môžeme taktiež ponúknuť aj nové ozdôbky v podobe vodolepiek, ktoré sú vhodné ako pre zamilovaných, tak aj pre singles! Pozrite si všetky motívy a majte v sekunde tie najkrajšie ozdôbky!

valentyn

Hrajte sa s odtieňmi!

Nemáte vodolepky ani iné ozdôbky, ale aj napriek tomu sa chystáte svoju manikúru oživiť? Ak máte doma viac odtieňov a zdobiaci štetec alebo sondu, máte vyhrané! Jednoducho si svoje ozdôbky namaľujete! Pre inšpiráciu vám prikladám pár obrázkov s jednoduchými motívmi, ktoré zvládnete hravo namaľovať aj nedominantnou rukou! Je to skutočne jednoduché a zvládne to každá z vás, tak sa nechajte inšpirovať.
na_vrh_bez_na_zvu

Dúfam, že som vás aspoň trochu inšpirovala, budem veľmi rada, keď vo svojich stories s valentínskou manikúrou označíte aj náš profil @naninailssk, aby som sa mohla pokochať vašimi výtvormi!
ko_ka_nani

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.