MONO UV 3v1 lak je tým, po čom ženy túžia

Dnes pre vás mám recenziu na produkt, nad ktorým niekto dlho premýšľal a dotiahol ho k úplnej dokonalosti. Pravdepodobne nadchne predovšetkým tie z vás, ktoré umelým nechtom príliš neholdujú. Ak si totiž radi zdobíte svoje prírodné nechty, určite sa až príliš často stretávate s problémom, že lak vám na nechtoch nedrží, odlupuje sa a po pár dňoch môžete nechty prelakovať. Práve pre vás dnes predstavím MONO UV 3v1 Lak. Ide o lak, ktorý sa používa predovšetkým na prírodné nechty, ale vydrží toľko, čo nechty gélové. A hlavne vám vysvetlím, prečo má v názve „Tri v jednom“ – a verím, že sa vám to bude páčiť :).

Aby tých trojek tu nebolo málo, tak vás určite poteší, že MONO UV 3v1 Lak má na výber celých 33 farebných odtieňov. A sú krásne odtiene! Na svoje si tu prídu naozaj všetci, pretože farebná paleta bola evidentne tvorená niekým, kto aspoň tuší po čom ženy túžia :). Nielen že medzi nimi nájdete tradičné i netradičné červené odtiene, ale všetky ďalšie farby, ako modré alebo zelené odtiene, sú nanajvýš elegantné a hlavne kopírujú súčasné módne trendy.
Odtiene 4057, 4058, 4059, 4194, 4195, 4196, 4197

Vrhnime sa teda na predstavenie troch zásadných výhod. Na tú prvú prídete už pri samotnej aplikácii. K nalakovaniu nechtov MONO UV lakom totiž nepotrebujete príliš veľa vecí – V podstate vám stačí tento lak a UV lampa. Nie je potrebné používať akýkoľvek podkladový alebo vrchný lak pre dlhšiu trvanlivosť laku alebo zvýšenie lesku – to všetko zvládne MONO UV 3v1 lak sám. Jednoducho ho nanesiete na necht a vytvrdíte v lampe. Hotovo. Nič viac. Veľa ušetrenej práce, peňazí a času :).

41-300x168
Odtiene 4042, 4043, 4044, 4045

Odstíny 4053, 4054, 4055, 4056

Odtiene 4053, 4054, 4055, 4056

Čo je teda tou druhou výhodou? To už som tiež ľahko naznačila v predchádzajúcom odseku. Nie je potrebné používať ďalšie špeciálne laky, pretože MONO UV 3v1 lak dokáže vydržať na prírodných nechtoch naozaj asi 10 – 14 dní. Je ako kameň, nechta sa nepustí. Pri práci sa teda nemusíte báť ošúchaných alebo zodratých končekov nechtov ako pri používaní bežných lakov. Tie vlastne ani keď tvrdia, že vydržia naozaj dlho, tak sa týmto problémom nevyhnete. Pri tak dlhej dobe nosenia navyše oceníte aj to, že lak nestráca svoju farbu a nevybledne. Takže MONO UV 3v1 lak vrelo odporúčam na dovolenku, keď sa budete hrabať v piesku na pláži a plávať vo vode – lak vám proste vydrží 🙂
Odtiene 4041, 4042, 4043, 4044

Do tretice tu máme tú naj výhodu všetkých výhod, ktorou MONO UV 3v1 lak prevyšuje všetky ostatné gél laky a laky na celom šírom svete :). No, možno som to trochu nadsadila, ale možno so mnou aspoň máličko budete súhlasiť. MONO UV 3v1 lak totiž nielenže skvele kryje, ako ste sa už aj presvedčili na obrázkoch. Nielenže má super odtiene a extrémne dlhú výdrž. Ale pri tom všetkom zvládne aj nechty vyživovať. Je to tak – obsahuje totiž látky, ktoré zabraňujú štiepeniu a lámaniu nechtov, ku ktorému môže dochádzať napríklad pri používaní gélových alebo akrylových nechtov. A toto vážne veľa lakov na nechty nevie, tymto si u mňa tento lak fakt veľa šplhnol :).
Odtiene 4058, 4059, 4194, 4195

Keď už si teraz lak kúpite domov a budete ho chcieť vyskúšať, rada vám poradím s jeho aplikáciou tak, aby naozaj vydržal čo najdlhšie a taktiež aby ste ho bez problemov potom z nechtov dostali :).
Nechty a ruky v prvom rade starostlivo očistite a nechty opilníkujte hrubším pilníkom. Ako vždy zatlačte kožtičku ku krajom pomocou pomarančového drievka a jemnejším pilníkom (so zrnitosťou menšou ako 220) zpilníkujte povrch nechta. Odstráňte z nechta nečistoty pomocou kefky a očistite ich cleanerom a počkajte, až sa cleaner odparí.

Potom môžete aplikovať prvú tenkú vrstvu MONO UV laku. Ten vytvrďte v UV alebo LED lampe. Ak máte napríklad túto UV lampu s výkonom 36 W, nechajte v ňom ruku aspoň 180 sekúnd. Potom aplikujte druhú vrstvu laku a opäť nechajte vytvrdiť v lampe.
Kožtičku okolo nechtov nakoniec ošetrite obľúbenou výživou a je to :).

Ako potom lak odstrániť?

Je to rovnako jednoduché ako pri gél laku – povrch nechta stačí zmatniť leštiacim blokom a na kúsok buničiny naniesť acetón alebo odlakovač s jeho vysokým podielom. Buničinu priložte na necht a zabaľte prst na dve minúty do alobalu. Po tomto čase sa lak odlúpne sám, vám už len stačí necht očistiť a ošetriť výživou.

Dúfam, že vám dnešná recenzia bola nápomocná a pomôže sa vám ľahšie rozhodnúť pri nákupe :). Ak budete mať nejaké otázky k tomuto výrobku, neváhajte nám napísať na mail alebo Facebook, radi vám všetko zodpovieme a pomôžeme.

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.