Akú sadu výrobkov si zaobstarať, keď začínam s gélovými nechtami?

Chcete začať s gélovými nechtami a neviete ako? Videli ste už hŕbu návodov, chystáte sa na školenia, ale stále si neviete rady, čo všetko budete k modeláži potrebovať a desíte sa okamihu keď zistíte, že vám vlastne ešte niečo chýba? Nemusíte zbytočne panikáriť, pretože dnes si predstavíme rad tých najzákladnejších výrobkov, ktoré sa vám budú hodiť a s ktorými je radosť začínať. A to od kvalitnej UV lampy až po buničinu, všetko pekne v jednej sade!

{product-592ec27b65e83}

E-shop NaniNails.sk totiž myslí aj na tie z vás, ktoré sa ešte len rozhodujú, či s gélovými nechtami vôbec začať. Preto pripravil kompletnú sadu výrobkov, ktorá obsahuje všetko potrebné na kompletnú modeláciu gélových nechtov. A že tých výrobkov nie je málo :). Takže čo budeme všetko potrebovať?

Prvé, čo vás najskôr napadne – a je to správne, je UV lampa a UV gély. UV lampa v tejto sade samozrejme nechýba a o všetko sa postará biela štvoržiarivková lampa s časovačom na 120 sekúnd, v ktorej môžete vďaka vstavanej podložke vytvrdzovať nielen gél na prstoch na rukách, ale ľahko zvládnete aj pedikúru.

90_jpg_w640

UV gélov v sade nájdete hneď niekoľko, dva z nich pochádzajú z rady Standard Line, na ktoré sme tu mali recenziu minule. Tie sú v dvoch odtieňoch – jeden číry, ktorý vám pomôže s modelážou a jeden biely, ktorý využijete pri francúzskej manikúre. Nakoniec nesmie chýbať ani finish UV gél v 15 ml nádobke. Celý vzhľad ľahko doladíte pomocou farebných glitrov, ktorých je v sade rovno 12 rôznych farieb, takže sa vašej predstavivosti medze nekladú a dobre vám poslúžia aj neskôr, keď budete experimentovať s ďalšími farbičkami UV gélov.

Ak sa navyše chystáte využiť pri modeláži aj svoje umelecké nadanie, oceníte aj špeciálne štetce o veľkosti 4 a 6, ktoré vám pri nail-arte pomôžu k profesionálnímu výsledku.

Prí úvodnej príprave nechta vás poteší veľká zásoba malých pomocníkov, ktorí v sade úplne nesmú chýbať. Len vďaka nim sa vám podarí necht pripraviť tak, aby vám gélovky čo najdlhšie vydržali. Práca začína správnym pilníkovaním, a preto v sade nájdete 9 pilníkov rôznej hrubosti a k tomu jeden brúsny blok. Pred ďalšou prácou je dôležité upraviť aj kožtičku okolo nechta pomocou klasických pomarančových drievok. Sada na gélové nechty ich obsahuje rovno desať a pomôžu vám napríklad aj pri manipulácii s malými ozdobami.

sada_m_2_zmenseno-300x200

V celej sade na gélové nechty nechýba ani množstvo tipov všetkých veľkostí. Na výber budete mať tipy priehľadné aj mliečne (v každom balení nájdete 100 kusov), ktoré vás vďaka zvýšenej ohybnosti nezradia ani pri menej ohľaduplnom zaobchádzaní. K nim v sade samozrejme nájdete aj dve balenia rýchloschnúceho lepidla.

Pri modelovaní gélových nechtov nesmieme zabúdať ani na tekutiny. Na odmastenie nechta pred nanesením UV gélu sada obsahuje aj 11 ml fľašku primeru a pri stieraní výpotku oceníte cleaner s objemom 100 ml. K tomu nevyhnutne patrí aj buničina, na ktorú pri robení celkovej výbavy ľahko zabudnete. Preto sme do sady pridali rovno 500 ks :).

A na čo nesmiete rozhodne zabudnúť? No? … Predsa na výživu! Aby vám nechtíky vydržali dlho krásne, dobre rástli a kožtička bola správne ošetrená, je v balení kvalitná výživa s vôňou pomaranča, ktorá zabráni štiepeniu nechtov a zároveň pôsobí proti vysúšaniu. To si vaše nechty po náročnej práci rozhodne zaslúžia :).

Celú sadu na gélové nechty najdete už dnes na e-shope NaniNails. Ak sa rozhodujete, kedy s modelážou začať, pred Vianocami je určite dobrá doba, kedy o takejto sade povedať napríklad partnerovi alebo rodičom … Oni budú mať skvelý darček a vy dostanete presne to, čo si prajete :). Preto sme pre vás nachystali super akciu: Túto sadu – a to vrátane UV lampy! – si zaobstaráte len za 39,50 €. Zmarené začiatočnícke pokusy tak aspoň nebudú vašu peňaženku toľko bolieť :).

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.