Fiber gel

Fiber gél – stavebný UV gél so sklenenými vláknami 

Keď sa na sociálnych sieťach objaví nejaký kozmetický trend, okamžite vzbudí našu pozornosť a túžime ho rozhodne vyskúšať. Jedným z aktuálnych trendov je Fiber gél – inovatívny produkt, ktorý spája silu sklených vlákien s vysoko kvalitnými zložkami na modelovanie, opravu a spevnenie nechtov. Ale o čo presne ide, keď hovoríme o sklených vláknach, a ako ovplyvňujú kvalitu Fiber gélu? Poďme sa bližšie pozrieť na tieto sklené vlákna a ich úlohu v tomto revolučnom výrobku.

Čo sú sklené vlákna?

Sklené vlákna, ktoré sú kľúčovou zložkou Fiber gélu, sú vyrobené zo skla, čo je materiál zložený z kremíka, vápnika, hliníka a ďalších prvkov. Proces výroby sklených vlákien začína tavením skla v peci pri veľmi vysokých teplotách, čím sa vytvorí viskózna kvapalina.

Táto kvapalina sa potom pretlačí cez drobné otvory, čím vznikajú tenké vlákna. Vlákna sú následne chladené a upravované do požadovaných tvarov a dĺžok.

Prečo gél so sklenými vláknami?

Gél je vhodný pre všetky druhy nechtov, dĺžok a techník a je výborným riešením pre extrémne namáhané, potivé alebo aj obhryzené nechty. Je dokonalou náhradou pevného akrylu v gélovej verzii. Sklené vlákna dodávajú tomuto gélu vysokú odolnosť a flexibilitu.

●     Pevné nechty vďaka Fiber gélu

Hoci sú sklené vlákna pevné, skvele sa prispôsobia vášmu nechtu. A práve táto kombinácia pevnosti a pružnosti umožňuje nechtom s Fiber gélom odolávať nárazom a neprasknúť.

●     Hladký povrch

Sklené vlákna vypĺňajú nerovnosti na povrchu nechtov, čo vedie k vytvoreniu rovnomerného povrchu. Takže ideálna voľba pre nanesenie gél laku a následného dizajnu.

●     Na modelovanie, opravu aj spevnenie nechtov

Vďaka skleným vláknam je Fiber gél mimoriadne všestranný. Môže sa použiť na modeláciu nechtov, opravu poškodených nechtov alebo na spevnenie prirodzených nechtov. Sklené vlákna vytvárajú pevnú, ale flexibilnú štruktúru, čo umožňuje jednoduchú modeláciu a tvarovanie.

●     Estetický vzhľad

Sklené vlákna vo Fiber géle nielenže vypĺňajú nerovnosti, ale taktiež výrazne zvyšujú estetický vzhľad nechtov. Vďaka nim sú nechty hladké, pevné a vyzerajú prirodzene. S Fiber gélom môžete s ľahkosťou a presnosťou modelovať nechty do vášho preferovaného tvaru a obľúbenej dĺžky.

Fiber gel

Ako aplikovať Fiber gél s obsahom sklených vlákien

  1. Príprava nechtov: Začnite odstránením starého laku a dôkladným očistením nechtov. Nechty by mali byť pred aplikáciou gélu hladké a čisté.
  2. Aplikácia Fiber gélu: Naneste tenkú vrstvu Fiber gélu na necht. Vďaka skleným vláknam obsiahnutým v géle nie je potrebné aplikovať vlákna zvlášť. Pomocou štetca vymodelujte C-oblúk a nechajte vytvrdiť v UV/LED lampe. Po vytvrdnutí zotrite výpotok, jemne prebrúste nedokonalosti a nakoniec zmatnite brúsnym blokom.
  3. Dokončenie a styling: Nechty nakoniec ozdobte podľa vašich predstáv. Vyskúšajte napríklad naše zdobenie na nechty. Po vytvrdnutí naneste na necht Finish pre lesk a ochranu.

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.