Svadobná manikúra: Inšpirujte sa!

Kto by nechcel mať krásne nechty vo svoj deň „D“? Svadba môže byť len jedna za život, a preto je potrebné, aby bolo všetko perfektné – vrátane vašej manikúry. Pripravili sme si pre vás inšpiráciu pre dokonalú svadobnú manikúru!

Mnoho žien premýšľa nad svadobnou manikúrou – bude ideálna francúzska manikúra, alebo nejaké extravagantnejšie zdobenie? Je to len a len na vás! Inšpirujte sa tými najkrajšími svadobnými dizajnmi, ktoré si vytvoríte aj sama z pohodlia domova. Budete tak mať absolútnu kontrolu nad výsledkom.

Každá sme iná a každej pristane iný tvar nechtov či zdobenie. Pokiaľ si nechty robievate sama, tak presne viete čo vám najviac vyhovuje. A tak nech je to aj pri výbere vašej svadobnej manikúry. Nechcite za každú cenu experimentovať, ale vytvorte si to, v čom sa cítite najlepšie a dodajte tomu už len „svadobný look“.

Francúzska manikúra

Pokiaľ patríte medzi milovníčky francúzskej manikúry, vyhovárať vám ju nebudeme. Jedná sa o najelegantnejšiu a najuniverzálnejšiu manikúru všetkých čias! Hodí sa úplne na každú spoločenskú udalosť, a preto bude vhodná aj ako svadobná manikúra.

Túto klasiku však môžete spestriť zaujímavým zdobením, ktoré z obyčajnej manikúry urobí slávnostnú. Vybrali sme pre vás niekoľko zdobení, tak sa nechajte inšpirovať. Krásnu francúzsku manikúru si vytvoríte ľahko sama vďaka našej novej sade. Nech sa páči, nahliadnite!

Babyboomer

Kto by to nepoznal? Najpopulárnejšie jemné zdobenie nechtov posledných rokov. Pozvoľný bielo-ružový prechod v štýle ombré vytvorí dokonale jemnú a nevinnú manikúru, ktorá bude skrátka ideálna pre váš slávnostný deň. Tak ako si môžete dozdobiť francúzsku manikúru, rovnako si môžete dozdobiť aj Babyboomer najrôznejšími kamienkami, vodolepkami, fóliami či pečiatkovou metódou.

Nechajte sa inšpirovať alebo si vytvorte vlastný dizajn, ktorý bude ladiť k téme či k hlavnej farbe vašej svadby! Dokonalý Babyboomer si ľahko vytvoríte sama aj vďaka našej sade!

Dokonalá jemnost

A co takhle nenápadné nude nehty? Že by to byla moc velká nuda? Záleží na okolnostech. Pokud máte výrazné svatební šaty, doplňky či šperky, nebo plánujete svatbu doslova v minimalistickém “čistém” stylu, bude pro vás taková manikúra naprosto ideální.

U minimalismu podtrhne vaší krásu a u jiných výrazných prvků nebude odvádět pozornost. Tato manikúra bude zároveň ideální pro holky, které si nejsou zvyklé lakovat nehty, nebo které nosí opravdu jen nude barvičky a ve výraznějších se “necítí”.

Nenechte se zmást ani bílou barvou. Může působit univerzálně, ale bílá barva je sama o sobě na první pohled velmi výrazná, a tak počítejte s tím, že vaše manikúra bude na první pohled velmi znát. Pozor si dejte také na podtón – pokud budete mít sněhově bílé šaty a na nehtech barvičku v odstínu Ivory, nebude to působit hezky.

Pokud se přece jen rozhodnete pro bílou manikúru, vyberte pečlivě podtón tak, aby ladil s vašimi šaty a u nanášení dbejte na to, aby byla barvička opravdu rovnoměrně nanesená a nevytvářela tak fleky.

Pokud toužíte po jemné manikúře, bude pro vás ideální naše nejnovější sada Wedding, která nabízí nejen nude přirozené barvičky, ale také třpytivé odstíny, díky kterým během chvilky svou svatební manikúru ozvláštníte.

V sadě najdete tyto odstíny:

A pokud jste budoucí nevěsta, přejeme vám co nejvíce štěstí a tu nejkrásnější manikúru!

ko_ka_nani

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.