Limitovaná kolekcia gél lakov by Nikol Leitgeb

Predstavujeme vám horúcu novinku pre všetkých milovníkov dokonalých nechtov – prichádza Limitovaná edícia gél lakov, vytvorená v spolupráci s Nikol Leitgeb!

S Nikol zdieľame jednu vášeň – lásku k dokonalým nechtom. Naše produkty sú súčasťou jej nechtového rituálu už niekoľko rokov, a preto sme sa rozhodli spojiť sily a prinášame vám kolekciu, ktorá je výnimočná nielen svojou kvalitou, ale aj designom.

Kto je vlastne Nikol Leitgeb?

Nikol je všestranný talent – herečka, zabávačka a speváčka. Môžete si ju pamätať napríklad zo seriálu Pojišťovna štěstí alebo Vyprávěj. V roku 2017 získala cenu Czech Blog Awards za Instagram roku.

Tento úspech bol len začiatkom, pretože v roku 2019 sa objavila vo videoklipe k piesni „To se mi líbí“ od Marka Ztraceného a následne naspievala pieseň k filmu Príliš osobná známosť v spolupráci so slovenskou kapelou IMT Smile. V marci 2020 spolupracovala s kapelou Mirai a prispela svojím hlasom k piesni „Dej si roušku“. A v neposlednom rade, v roku 2021 naspievala vianočnú pieseň spoločne s Pokáčom. Nikol je tiež súčasťou veľmi obľúbeného komediálneho tria 3v1.

Jej obrovská podpora dobročinných organizácií a nadácií jej priniesla prestížne uznanie vo forme Striebornej medaily predsedu Senátu, čo je jedno z najvyšších ocenení udeľovaných hornou komorou českého parlamentu.

Tajomstvo dokonalých nechtov

Ak ste si často kládli otázku, ako to Nikol robí, že má také úžasné nechty, máme pre vás odpoveď! Naša kompletná štartovacia súprava obsahuje všetko, čo potrebujete na vytvorenie krásnych nechtov gél lakom. Od základných tekutín až po samotné gél laky a UV/LED lampu, nájdete tu všetko, čo potrebujete. Táto súprava je ideálna pre začiatočníkov, ktorí sa ešte len s gél lakom zoznamujú, ale aj ako skvelý originálny darček pre milovníkov krásnych nechtov!

Čo sme si pre vás s Nikol pripravili?

Štartovacia súprava na gél lak

Chcete mať dokonalé nechty bez toho, aby ste museli chodiť do salónov? Začnite s modelovaním nechtov gél lakom a presvedčte sa o tom, že perfektné nechty si môžete urobiť aj doma. Spoločne s jednou z najväčších českých influenceriek, Nikol Leitgeb (Štíbrovou), sme pre vás vytvorili limitovanú edíciu štartovacej súpravy gél lakov z radu Professional, ktorá obsahuje aj všetky ostatné potrebné produkty pre dokonalé nechty.

Súprava farebných gél lakov

Nikol pre vás vybrala svoje obľúbené odtiene a dala im aj vtipné a originálne názvy! Skvelý spôsob, ako doplniť vašu existujúcu zbierku gél lakov alebo urobiť radosť svojim blízkym.

Gél laky si môžete zakúpiť ako samostatné kúsky alebo v dvoch limitovaných súpravách. Pridajte do svojej kolekcie niečo, čo je nielen krásne, ale aj unikátne.

Vtipné, ale hlavne originálne!

Pokiaľ práve nepotrebujete celú súpravu, gél laky si môžete zakúpiť aj ako samostatné kúsky!

Ako na gél lak?

Ste úplný začiatočník? Nevadí! Pripravili sme pre vás tutoriál, podľa ktorého zvládne modeláciu gél lakom naozaj každý.

ko_ka_nani

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.