Ako vyzrieť na babyboomer?

Už ste počuli o tomto trende? Ak sa iba trochu zaoberáte nechtovou modelážou, určite vám nie je neznámy a už ste sa s ním buď v salóne alebo na internete stretli. Prečo sa mu tak ale hovorí? Čo majú tieto prirodzené a romantické nechty spoločné s populačnou explóziou? Návod na ich tvorbu a odpoveď na moju otázku nájdete v článku! 🙂

Hoci babyboomer znie ako niečo, čo by mali chcieť čerstvé mamičky, opak je pravdou. Babyboomer je reakciou na starnúcu populáciu rovnomennej generácie, ktorá sa rodila v povojnovom období. Tieto dámy majú stále potrebu vyzerať upravene a zároveň ísť s dobou. Nechcú už žiadnu divočinu, chcú mať jednoducho pekné nechty. To všetko baby boomer spĺňa a je žiadaný nielen od starších zákazníčok, ale je čím ďalej populárnejší aj u ostatných klientiek. Ako teda naň ?

Návodov je na internete veľa, ale mna najviac zaujal videonávod od veľmi šikovnej českej nechtárky, pani Velíškovej. Páči sa mi, že celý postup je o moc jednoduchší, než tie, na ktoré som narazila v iných videách a zvládne ho aj začiatočník. Stačí mať pár maličkostí a výsledok je zaručený :).

A čo k takejto práci potrebujete?

Vybrala som pre vás produkty z nášho e-shopu, ktoré sú pre baby boomer ako stvorené:

A môžete začať! 🙂

Zdroj: YouTube 


A ako babyboomer ozdobiť, aby to nebola až taká nuda? Pozrite sa do galérie!

Zdroj: Pinterest Nails.de

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.