3 jednoduché tipy, ako čarovať so zdobiacou páskou!

Málokto by povedal, že s jedinou drobnou pomôckou je možné vymyslieť tak veľa originálnych štýlov nail-artu. Dnes sa zameriame na jednu z tých najzákladnejších zdobiacich pomôcok a ukážeme si, že aj s ňou sa dajú robiť divy. Reč bude o zdobiacich samolepiacich páskach! Dnešným heslom je preto „za málo peňazí veľa zábavy!“ 🙂

Čo nakoniec bude na vašich nechtoch, a ako celkovo dopadne vaša manikúra, to je len a len na vašej nápaditosti a tiež i zručnosti. Ja vám ale poradím, ako so samolepiacou zdobiacou páskou zaobchádzať, aby ste mali krásny nail-art už za pár minút. Najčastejšie sa môžete stretnúť s tromi spôsobmi využitia. Tak sa na ne poďme pozrieť zblízka.

1. Zdobiaca páska ako šablóna

Tento spôsob je až prekvapivo jednoduchý a zároveň zrejme najefektnejší zo všetkých. Vašou najdôležitejšou úlohou pri tomto zdobení je zvolenie dobrej kombinácie farieb lakov, aby nakoniec čo najlepšie spoločne vynikli.

Najskôr si zvolíte podklad na nechty. Majte na pamäti, že ten bude vidieť najmenej. Je dobré teda zvoliť živé, žiarivé farby. Potom nalepíte na nechty kúsky pásky. Záleží na vás v akom smere, či len tak „cik-cak“ alebo radšej zvolíte nejaký presný, vymeraný obrazec. Celý necht aj s páskou

pretrite lakom inej farby (môžete zvoliť napríklad aj ombré štýl a manikúru tak ešte ozvláštniť). Potom už stačí len olúpať prúžky a užiť si tú parádu!


2. Zdobiaca páska ako pravítko

Tu nie je veľmi čo vysvetľovať. Zdobiace pásky vám majú na nechtoch poslúžiť ako pravítko, vďaka ktorému sa vám podaria krásne rovné a presné linky. Pásku nalepíte na necht a lak opatrne aplikujete na požadovanú časť nechta. Pásky sa dotknúť môžete, za ňu ale už ani krok. Keď ju odlepíte, budete mať na nechtoch linku presnú a ostrú ako nikdy! Záleží tu veľa na vašej dômyselnosti, ako pásky využijete. Pôjde o geometrické tvary, nejaký druh mozaiky, oddelené pruhy farieb alebo niečo úplne nové?


3. Zdobiaca páska v celej svojej kráse

Čo ďalšie s páskou vymýšľať, keď je sama o sebe druhom zdobenia a dokáže vám krásne a vkusne oživiť manikúru? Málokto by povedal, koľko toho zvládne taký tenký pruh lesklej izolepy. Najviac sa osvedčila kombinácia techník. Prečo by samotná zdobiaca páska nemohla zostať na nechte, kde poslúžila ako pravítko?

Prečo zdržiavať – inšpirujte sa galériou a samé skúste niečo jednoduché, pekné a rýchle vykúzliť na svojich nechtoch za pomoci samolepiacej zdobiacej pásky. Uvidíte, že sa osvedčí ako ideálny pomocník pri vašom tvorení.


Ktorý štýl zdobenia poznáte a používate? A ktorý sa vám páči najviac? Nehanbite sa, ukážte nám svoje výtvory a podeľte sa o svoje vlastné skúsenosti na našom Facebooku! 

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.