Odhalený nail art: To pravé letné osvieženie pre vaše nechty!

Človek si to pomaly ani nevšimol, kým nezistil, že je všade okolo nás. Najrôznejšie trendy prichádzajú a odchádzajú, či už vo svete módy, kaderníctva alebo nechtov. Tento trend sa však na scénu prikradol naozaj nenápadne. O čom je reč? O nail arte tak prirodzenom, ako je nosenie letného oblečenia vo všadeprítomnej horúčave. Čím si už toľko slečien po celom svete získal? Aké čaro mu pomohlo pretlačiť sa na rovnakú priečku, na ktorej sú aj večné letné favority neónky? Všetko sa dozviete, a navyše vás obrázková galéria presvedčí, že odhalený nail art chcete tiež!

Posledných pár týždňov som často narazila na tento špecifický druh zdobenia a bez ďalšieho povšimnutia ho nechala plávať. Až ho už bolo všade toľko, že sa jednoducho nedal nevšimnúť, tak som sa nad ním pozastavila. „A čo je na ňom?“ Pomyslela som si. A potom mi to došlo. Odhalený nail art totiž dokonale odzrkadľuje letný módny štýl!

Celý vtip je v tom, že je jednoducho prirodzené cez leto odhaliť kožu. Je horúco, a tak obliekame tielka, sukne, šortky a pri prvej príležitosti aj bikiny a ideme k vode. Tak prečo by si aj naše nechty nemohli zaslúžiť trocha odľahčenia? Veď sa nie je za čo hanbiť. Nemusíte premýšľať, či vám niekde náhodou niečo nezvyšuje alebo naopak, niečo nechýba. Stačí trocha výživného olejčeka, jemná práca pilníkom a odhaliť krásne nechtové lôžka môže každá z nás!

Sotva by sa však tento trend dal nazývať nail artom, keby nešlo o nejaké zdobenie. Dobré je, že si sama môžete zvoliť, koľko „kože“ ukážete, a ako ju ozdobíte. Nie je problém do akcie pustiť aj spomínané neónky, ktoré nádherne zvýraznia jemný ružový odtieň lôžka. Môžete využiť akýkoľvek druh zdobenia, použiť lepiace pásky, razítka, vodolepky, jednoducho čo bude po ruke, nech už je na ruke. Pravidlo je jediné – kus nechtového lôžka musí zostať odkrytý

Nemáte momentálne nechty dostatočne pevné a bojíte sa, že bez riadneho spevnenia by sa mohli zlomiť? Avšak, ani u odhaleného nail artu nie je prikázané, že by si slečna nemohla nechať urobiť kvalitnú modeláž. Stačí dobrá kamufláž, a nikto nespozná rozdiel od prírodných nechtov. A zvyšok zdobenia je už opäť na vás.

Tak čo? Oslovil vás odhalený nail art? Doprajete svojim nechtom trocha voľnosti a namiesto gélového kabáta im navlečiete len pomyselné šortky vo forme vychytaného zdobenia?

Na našom Facebooku si radi vypočujeme, čo na tento trend hovoríte. A ešte radšej uvidíme nejaké fotky, kde tento štýl máte práve na vašich rukách. Užívajte si leto!

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.