Zlaďte svoju manikúru s outfitom, trendy babieho leta sú tu!

Leto síce ešte má čo povedať, ale chladnejšie počasie na seba nenechá dlho čakať. Čo sa bude nosiť na prelome leta a jesene? Zistila som v dnešnom článku!

Počasie je v septembri väčšinou nevyspytateľné, a tak jeden rok ešte smelo bláznime v plavkách a ten ďalší už doma netrpezlivo otáčame kohútiky radiátorov a obliekame kabáty. Čo nás asi čaká tento rok? 🙂 Nech už bude teplo alebo zima, objavila som pre vás farby, s ktorými ani tento rok nešliapnete vedľa! Poďte sa pozrieť, čo sa bude nosiť a inšpirujte sa!

Brusnice, víno a chilli papričky

Áno, presne tieto odtiene červenej práve fičia. Tmavšia vínová alebo až svetlejšia červená s oranžovým podtónom sa bude vynímať na saku, kabáte, alebo svoj outfit dolaďte kabelkou či šatkou v týchto farbách. A manikúra? Stavte aj na zamatovo matný vzhľad!
polyvore_inspired_guide_to_dressing_casually_for_fall_and_winter_temperature_15polyvore_inspired_guide_to_dressing_casually_for_fall_and_winter_temperature_10

Plané jablko a broskyňa

Červená je na vás až príliš a radšej si potrpíte na pastelovú nádheru? Žiaden problém! Svetrík alebo šaty vo sviežom telovom odtieni si budú nádherne rozumieť so staroružovou alebo obľúbenou nude manikúrou. Na oživenie neváhajte použiť niektorý z leštiacich pigmentov!

Tip: Rady Natural Beauty aj Coffee Freak sa pýšia práve týmito žiadanými odtieňmi. Nádhera!
polyvore_inspired_guide_to_dressing_casually_for_fall_and_winter_temperature_17polyvore_inspired_guide_to_dressing_casually_for_fall_and_winter_temperature_14

Oriešky a mandle

Stôl sa nám začína plniť dobrotami, čo poviete? 🙂 Trendy hnedé odtiene nemôžu v jesenných mesiacoch nikdy chýbať, preto si určite obstarajte aspoň jeden kúsok v tejto nestarnúcej farbe. Čo napríklad áčkovú sukňu, ktorá sa úspešne vracia do módy? S hnedou na nechtoch pokojne zaexperimentujte a kombinujte ju so zlatou, telovou aj šedou.
polyvore_inspired_guide_to_dressing_casually_for_fall_and_winter_temperature_24polyvore_inspired_guide_to_dressing_casually_for_fall_and_winter_temperature_27

Zlatá metalíza

Oriešky a mandle sa nám vysypali zo zlatého vrecka a módni návrhári okázalo ladia jeseň do tejto neprehliadnuteľnej farby, trblietavé osemdesiatky totiž nedajú nikomu spať ani po takej dobe. Letia hlavne zlaté šaty a saká, buďte si isté, že na prvú jesennú akciu s červeným kobercom sa v zlatej bude promenádovať nejedna celebrita. Nechty nechajte pokojne pompézne žiariť, možno pomôžu ešte nejaký čas udržať teplé slnečné lúče. 🙂
a0e2a40ced808545e17d7a71771e868dsequined_jacket_gold_colored_ladies_original_379185

Hrozno, slivky a levandule

Zber hrozna je tu a s ňou obľúbené vinobranie. Vyrazte na slávnosti štýlovo a zahaľte sa do peknej fialovej! Tento rok na jeseň si táto farba totiž berie hlavné slovo spoločne so svojou primeranou kamarátkou levanduľovou, takže si na svoje prídu aj milovníčky decentných odtieňov. Nechty sa nebojte prizdobiť kamienkom alebo aj tu stavte na matný vzhľad. Kabelka alebo čižmičky sú výbornou voľbou, čo sa outfitu týka!
7a0ad46cbaa9a78a286395cfc9ee14719d6a52de1a5c5e4e0d8b20dabdc23da7

Matka Zem

Návrat k prírode sa objavuje nielen v stravovacích zvyklostiach, ale aj v móde, kde stále častejšie môžeme vidieť podmanivé zelené odtiene. Táto farba fandí najmä spoločenským róbam a hrejivým kabátom. Na nechtoch tmavozelená pôsobí naozaj luxusne, ale napriek tomu decentne, aj v prípade, že ju vylepšíte výraznou nechtovou bižutériou alebo kamienkom.
a7f5e148c52c369bff712e5852102251_emerald_green_outfit_green_and_browndeb0a534e1bd10d224fc16f7e37c6db7

Ako sa vám páčila dnešná inšpirácia zo sveta módy? Vyskúšate nové trendy, alebo zostanete u svojej osvedčenej klasiky? Posielajte mi svoje nápady na náš Facebook a inšpirujte sa!

Zdroj: pinterest, polyvore, mycoolnaildesign.info, bidista.com

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.