Krásne vzory jedným ťahom, to sú nové NANI Spider gély!

Páčia sa vám rovné linky, geometrické vzory, alebo by ste radi vyskúšali niečo úplne nové? Poďte sa so mnou teda zoznámiť s horúcim trendom nechtového zdobenia a inšpirujte sa!

Patríte medzi tie, ktoré na modeláži najviac baví finálne zdobenie? Tak to ste tu správne! So spider gélmi si totiž užijete veľa zábavy i kreativity. Vytvoríte s ním linky, geometrické tvary a vzory a môžete samozrejme skúšať ďalšie a ďalšie varianty zdobenia, bez toho aby ste tejto činnosti museli venovať veľa času alebo aby ste oplývali zvláštnym výtvarným talentom.
spider1spider2

Čo je to ten „spider gél“?

Spider gél je zdobiaci gél, ktorého vlastnosti vám umožnia na nechtoch vytvoriť skutočnú nádheru. Aplikuje sa na nechty pomocou štetca alebo zdobiacej sondy a práca s ním nie je nijako náročná, poradí si s ním teda aj začiatočníčka.

Sú dostúpné v týchto farbách:

  • čierna
  • strieborná
  • biela
  • červená
  • neónovo ružová
spider_1_

Môžete tak smelo vymýšľať všelijaké farebné kombinácie. Budú vyzerať výborne v ostrých kontrastoch aj ako jemné ozvláštnenie pri pastelovej manikúre. Veľkou prednosťou je tiež bohatá pigmentácia všetkých odtieňov.

Ako sa s ním pracuje?

Pretože je konzistencia naozaj hutná, môže vám manipulácia s gélom pripadať ako ťahajúca sa žuvačka alebo vyprážaný syr. 🙂 Nemusíte sa báť, táto vlastnosť je síce nezvyčajná, ale na náš účel veľmi potrebná! Veľkým plusom je potom poddajnosť gélu, môžete si celkom dobre zvoliť, či chcete mať vlákno silnejšie, alebo naopak maľovať úplne tenké pavučinové nitky – práve pre túto vlastnosť sa tieto zdobiace gély označujú ako „spider“ = pavúčie.

Spider gél môžete aplikovať na farebný gél, gél lak alebo na akryl, nie ste tak nikdy ničím obmedzené.
ezgif.com_video_to_gif

Čo keď sa mi vzor nepodarí?

Ušla vám ruka alebo to skrátka nie je ono? Žiadnen problém, ešte nevytvrdený gél možno pohodlne utrieť buničinou s cleanerom. Rovnako tak sa dá zotrieť aj z kože, avšak je lepšie, ak pred zdobením na okolitú kožičku aplikujete Cuticle Protector, aby ste potom nemuseli prebytky gélu zdĺhavo odstraňovať.

Tip: Chránič nechtovej kožičky sa vám bude hodiť, najmä pokiaľ máte v pláne s gélom náhodne „čmárať“ od kraja po kraj. Vytvoríte tak zaujímavé abstraktné čiarky a nitky a zároveň gél, ktorý dopadol mimo necht, ľahko zotriete.
spider3cuticle_protector_11ml_w520_h520_q70

V čom a kedy vytvrdiť?

Gély sú vyrobené ako UV/LED, preto ich vytvrdíte bez problémov v každej lampe. Pokiaľ ide o to, kedy zdobenie vytvrdiť, radím – IHNEĎ. V opačnom prípade sa gél môže začať postupne rozťahovať a roztekať. Preto hneď po ozdobení svoje dielo zafixujte v lampe a úspech máte vo vrecku!

Pre koho je spider gél vhodný?

Ako som už hovorila na začiatku, nemusíte byť nadanou výtvarníčkou, spider gél urobí veľa práce za vás, na vás sú potom len všemožné nápady a inšpirácie, ktoré som pripravila nižšie v galérii. 🙂

Je teda vhodný ako do salónov pre náročné klientky, tak aj do vášho domáceho kútika krásy, kde môžete napríklad spoločne s kamarátkou objavovať a skúšať všelijaké možnosti zdobenia s týmto zázrakom. 🙂

Aké sú hlavné výhody?

Poďme si to zhrnúť:

  • moderný a neobvyklý spôsob zdobenia
  • bohatá pigmentácia
  • výborná priľnavosť
  • optimálna konzistencia a poddajnosť
  • vytvrdiť je možné v UV i LED lampe
  • zvládnu aj začiatočníčky
  • príjemná cena

Ja si myslím, že nie je dôvod otáľať, stačí len vybrať farbu a rýchlo naň! 🙂

Dúfam, že sa vám dnešná recenzia páčila, NANI Spider gél vyskúšate a následne mi pošlete svoje diela do komentárov na náš Facebook! Želám krásne dni!

Zdroj: instagram, pinterest, nailblog19.mazimba.ru, 101outfit.com

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.