Zima prichádza a s ňou aj zasnežená inšpirácia!

Vonku už pomaly prituhuje. No, vlastne bodaj by nie! Veď už všetky kalendáre označujú začiatok decembra. Lístie už dávno povedalo stromom zbohom a nás čaká v nasledujúcich mesiacoch len zima, mráz a (snáď aj) sneh. My sa však, ako správne mačky, vieme zabaviť aj pri dlhých zimných večeroch. Odložte horúce čaje a vylezte z diek. Inšpirácia na zasneženú manikúru sa už k vám rúti!

Vločka tu, vločka tam

Ako prvé z variantov na zimnú manikúru musím jednoducho spomenúť samolepky a vodolepky. Je to totiž jeden z najjednoduchších spôsobov, ako si vytvoriť krásne nechty behom chvíľky. Skôr než sa pustíme do inšpirácie, mrknite na krátke video, aká je manipulácia s vodolepkami jednoduchá.
Teraz pred Vianocami sa ponúka hneď niekoľko možností, aké samolepky alebo vodolepky zvoliť. Môžete staviť napríklad na tie, ktoré zobrazujú vianočné stromčeky, darčeky alebo soby. Ja som pre istotu zvolila variant, ktorý budeme môcť nosiť aj po sviatkoch, a tým sú vločky. 

Vianočné ozdoby ozdobia aj nechty

Pokiaľ sa zatiaľ chcete zamerať hlavne na Vianoce a podľa toho si vyladiť aj manikúru, prichystala som si niečo aj pre vás. Darčeky, mašličky, banky, svetielka, hviezdy. Vianočných motívov je celý rad. Nechajte sa inšpirovať.

Na veľkosti možno nezáleží, zato na farbe áno

K zimnému obdobiu sa nehodí slnečná žltá, jesenná oranžová, ani krikľavo ružová. Zato taká hrejivá červená, krásna zelená, modrá, a tiež nude odtiene, tie už za zmienku stoja! Nesklamete ani sivou, striebornou a v neposlednom rade zlatou! Áno zlatá, tá vie z každého pazúrika urobiť luxusný nechtík. Môžete sa pozrieť na video našej obľúbenej Kate Wednesday, ktorá prináša svojich pár tipov.Alebo sa nechajte inšpirovať mojím výberom v galérii nižšie.

Snehová manikúra

Tak na túto časť som sa obzvlášť tešila. Možno si hovoríte, že s bielou nemôžete vytvoriť žiadny zázrak. Opak je ale pravdou. Biela by mala byť základom, ktorý má každá milovníčka nechtových modeláží doma. Ponúka nám totiž nepreberné množstvo možností, ako si urobiť úplne božskú manikúru. A to aj v teplých mesiacoch. My sa však zameriame na štýlovú zimnú manikúru. Biela ako doplnok i ako vedúca čaty. Snehová inšpirácia začína za 3, 2, 1… 

A to je nadnes všetko. Dúfam, že sa vám dnešná inšpirácia páčila. Budem veľmi rada, keď mi napíšete na Facebook a pochválite so svojimi zasneženými nechtíkmi. A ja sa budem tešiť zase nabudúce. 🙂

Zdroje: beautifus.com, ecemella.com, armaweb07.com, fashionnita.com, weintoit.com, allthestufficareabout.com, nailiadeastrends.com, koees.com, thefashionspot.com, naildesignsjournal.com, cz.pinterest.com, ma3lomaalyawm.blogspot.com

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.