Zamerané na zdobenie! Vieme, ktoré je to najlepšie!

Keďže pod pojmom „zdobenie“ sa skrýva naozaj OBROVSKÉ množstvo výrobkov a možností, je potrebné ten okruh trochu zmenšiť. Zameriame sa dnes preto na produkty, ktoré môžete na nechty sypať. Áno, iste máte pravdu, že aj tých je stále strašne veľa, a práve od toho je tu dnešný článok, aby som vyzdvihla tie rady výrobkov, ktoré najviac priťahujú pozornosť davu. Pohodlne sa usaďte a pripravte sa, pretože vás čaká jazda plná trblietok, prachu a pigmentov, ktoré vás nesmú minúť. A ako vždy, nebude chýbať galéria plná inšpirácie ako sypanie na nechtoch použiť. Tak hurá na vec!

Leštím, leštíš, leštíme!

Ako už nadpis napovedá, reč bude o zalešťovacích pigmentoch, pretože aj tie sa, v podobe jemného prachu, na necht najskôr nasypú a až potom ich uhladíme aplikátorom. Už ich je na trhu pekný rad a majú nespočetné množstvo krásnych farebných prevedení. Je tu ale ešte aj jedna novinka! O čo ide?

aurora_glitter

Jedná sa o zalešťovací pigment z radu Aurora Glitter! V čom je iný? Namiesto jemného prachu obsahuje malý téglik drobné hoblinky. Tie vám dovoľujú pokryť necht lesklou krásou celý, rovnako ako ich len jemne uhladiť napríklad na časť nechta. Tiež môžete necht jemne posypať a potom väčšie kúsky len ľahko „utľapkať“ aby ste neporušili ich štruktúru. No, jednoducho, sa s nimi môžete všemožne vyhrať. 🙂

Disco guľa sa môže ísť zahrabať!

Čo tu máme ďalej? No iste – klasické trblietky! Tie sú totiž to hlavné, čím sypete svoje nechty, a sú tiež to, čo nikdy nesklame a urobí poriadnu parádu.

glitter_graphics

Ťažko vybrať tie najkrajšie, keď je tu toľko farebných možností. Práve preto nakoniec hlasujem pre NANI Glitter Graphics, kedy v sebe každý z téglikov neskrýva jeden, ale celú kombináciu niekoľkých odtieňov, ktoré k sebe vždy dokonale ladia a vytvárajú úplne skvelý efekt. No len samy povedzte, nie sú na zjedenie? Za mňa vedie jednoznačne číslo 10 a 12!

Pigment sem, pigment tam.

Asi tak sa cítite, keď s jemnými pigmentovými prachmi pracujete. Môžete byť úplne opatrná, pigment si väčšinou rovnako poletuje, ako sa mu zachce, a nesmiete pomaly ani dýchať, aby nebol úplne všade. (Nehovoriac o tom, keď sa vám, ako kedysi mne, podarí priamo do farebnej kôpky kýchnuť. To bola nádhera! 🙂

cat_eye

Nehľadiac na takéto nehody je tu celý rad skvelých možností, z ktorých môžete vyberať. Medzi popredné pecky patrí v tme žiariaci Fluo pigment, ale ja volím Cat Eye pigment. Efekt mačacích očí môžete získať aj ako gél lak, ale s pigmentom sa môžete viac vyhrať pri ladení odtieňov (podklad vždy hrá svoju úlohu pri konečnom výsledku). A nakoniec prichádza tá najzábavnejšia časť – až sa pobijete so sypaním a uhladzovaním prachu, je potrebné použiť špeciálny magnet, ktorý čarovný efekt mačacích očí dokoná. Potom je to ešte len tá pravá nádhera!

Manikúra ako diamant!

Čo tak namiesto pár kamienkov na ozdobu, nechty rovno zasypať malými drahokamami? To je nápad! A práve z tohto dôvodu sú tu aj „staré“ dobré Swarovski Crystal Pixie! Len sotva by som na ne mohla zabudnúť, keď sme už pri sypacom zdobení. Síce v porovnaní s ostatnými druhmi zdobenia sú asi najnákladnejšie, ale ten výsledok je potom absolútne fantastický. Akurát vám bude najskôr trhať srdce každý z malých drahokamov, ktorý sa po obnosení z nechtov vydrobí a vytratí. Ešteže fľaštička je ich plná a nie je problém ich vždy po čase doplniť.

Koniec? Že by? Asi to tak bude! Je pravda, že každému z vyzdvihnutých produktov by som mohla venovať celý dlhý článok, ale predsa len je dôležité urobiť si aspoň zbežnú predstavu o vašich možnostiach. Je ich totiž naozaj veľa a vy sa tak nemusíte báť experimentovať. 😉

Za mňa vedie najviac asi novinka Aurora Glitter. Niektoré odtiene sú priamo božské (niet divu, že séria má meno po mýtickej bohyni)!

A čoho ste zástancom vy? Nebojte sa povedať, ktoré zdobenie je podľa vás najlepšie a ak môžete, pochváľte sa do komentárov pod príspevok svojou vlastnou manikúrou! Už sa nemôžem dočkať, až ju uvidím! Prajem úspešné sypanie!

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.