Vyskúšané za vás – Masky Kocostar splnia aj tie najväčšie očakávania!

V tomto článku doprajeme nechtom zaslúžený odpočinok. Metaforicky aj naozaj – reč totiž bude o novinke na trhu, pleťových maskách Kocostar. Ale pozor – nemusíte ich používať len na tvár, skrášliť vám dokážu akúkoľvek časť tela! Vyskúšala som ich na vlastnej koži a rovno vám poviem, že som nadšená. A teraz si poďme povedať, čím ma vlastne masky tak ohromili?

Ja osobne sa považujem trošičku za maskového šialenca. Keď niekde vidím masku, ktorú som ešte nevyskúšala, ani nemrknem a mám ju v košíku. Doma na mňa potom čaká niekoľko masiek, ktoré ale väčšinou nemám čas vyskúšať. Preto mi prišlo vhod, keď sme sa rozhodli napísať tento článok. Je to výhra pre všetkých – my máme článok a ja zase čas na aplikáciu masky v mene vedy. Teda práce. Ja sa vždy rada obetujem pre objektívnu recenziu.

Navyše sa mi veľmi páčilo, že budem skúšať juhokórejský produkt. V poslednom čase som si tamojšiu kozmetiku veľmi obľúbila. Oni totiž presne vedia, čo svedčí svetlej jemnej pleti. Zatiaľ som doma nemala jediný juhokórejský produkt, ktorý by ma sklamal. Takže masky Kocostar stáli pred ťažkou skúškou – museli splniť moje veľmi vysoké očakávania.

1_2_

Ako prvú som rozbalila masku, akú som ešte nikdy neskúšala – masku na ruky. Podľa balenia je ideálna pre suchú pokožku rúk, s čím dlhší čas bojujem. Mám suchú a stvrdnutú kožu okolo nechtového lôžka a v nervozite alebo strese si do nej rýpem a záder je na svete. Maska krásne voňala (ja tvrdím, že po grapefruite, a manžel, že po neznámej zmesi citrusov). Maska je na povrchu suchá a vo vnútri je vystlaná plátnom s hydratačnou zložkou. Na zápästiach sú fixačné samolepky, ktoré vám pomôžu masku pevne zopnúť okolo ruky. Úprimne ale neviem, ako by som si druhý pásik bez prítomnosti manžela pripla. Ak to dokážete, ste moje hrdinky :). A teraz už vás čaká 20 minút sladkého ničnerobenia. Neboli by to ale naši technologicky založení juhokórejskí priatelia, ak by sa v rukaviciach nedal používať smartphone. Takže nohy hore a telefón do ruky!
Po 20 minútach som mala na rukách už jemné faldíky, ale aké boli hebké! Všetka suchá koža zmizla a zádery sa stali takmer neviditeľné. Toto neboli moje ruky – toto boli ruky šľachtičnej! A to nebol len môj pocit, ale objektívne to potvrdil aj manžel. A to je čo povedať. Aj teraz, niekoľko hodín po kúre, vyzerajú moje ruky nádherne a sviežo. Som zvedavá, ako dlho to vydrží.
2_2_
3_2_
4_2_

Po tejto maske som vedela, že tá druhá, tvárová a hydratačná, ma nesklame. Som zvyknutá na veľa plátienkových masiek, vyskúšala som aj kopu klasických gélových, ílových a zlupovacích. Nič ma nemôže prekvapiť.
Zadná strana balenia je ľahko priehľadná, a tak bolo vidieť, že vo vnútri melónovej masky je plátno s malými melónikmi. To ma tiež nemôže rozhodiť – z ciest po Japonsku som si doviezla desivé masky psie aj mačacie. Melóny sú oproti tomu decentná potlač. Po vybalení som zistila rozdiel – táto maska nie je na celú tvár, ale skladá sa z 12 malých koliesok, ktoré sa prilepia na partie, ktoré vás na tvári najviac trápia a potrebujú hydratovať.
Maska (rovnako ako jej predchodca) krásne voňala, ale nie nijako agresívne. Jednotlivé kolieska na tvári dobre držali a v priebehu z tváre nepadali. Čo ma trochu zarazilo, bolo, že v obale zostalo ešte dosť tekutiny. Ako sporivý človek som na seba ešte natrela každý zvyšok, ktorý som z balenia vylovila.

5_1_

Ako u väčšiny textilných masiek je aj u Kocostar doporučené po zložení masky zvyšok tekutiny vmasírovať do tváre a nezmývať. Tu by som odporučila aplikovať masku pred spaním, pretože po zložení masky si pripadám polepená. V spánku by mi to ale bolo zrejme jedno. Z masky samotnej mám ale dobrý pocit. A ako som spomenula na začiatku – teraz by sa predo mnou mal triasť aj zvyšok produktov Kocostar, pretože si ich nájdem a dám si ich na tvár!

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.