NeoNail Spring Summer: Tieto farby slnko miluje!

Hľadáte žiarivé a ženské farby na prichádzajúce obdobie plné slniečka? Nie ste fanúšičkou ukričaných neónových odtieňov, ale napriek tomu túžite po niečom živšom? Kolekcia gél lakov Spring Summer je pre vás ako stvorená! V článku spoločne zistíme, že neónové farby nie sú jediným spôsobom, ako si prežiariť leto. Čítajte ďalej!

Ďalšia z recenzií na rad gél lakov NeoNail je tu. Vy tieto gél laky milujete a my o nich veľmi radi píšeme, pretože je vždy čo objavovať! Rad Spring Summer nie je výnimkou – napriek tomu, že sú všetky odtiene pastelové, nechýba im správna pigmentácia, a preto krásne kryjú. Len si dajte pozor, aby ste gél lak nenanášali v príliš hrubej vrstve – silnejšia pigmentácia by spôsobila, že sa vám gél lak v lampe zvlní. Stačí dve tenké vrstvy a vaše nechty budú žiariť!

Kolekcia gél lakov prináša hlavne pastelové odtiene modrej, ružovej a fialovej, ale zároveň ich dopĺňajú dva nie tak úplne bežné odtiene žltej. Yellow Bahama a Citrus Paradise sa naozaj vymykajú a podobnú žltú som snáď nikdy v žiadnom rade nevidela. Na slniečku budú krásne žiariť a upútajú pozornosť. Všetky odtiene navyše boli zvolené tak, aby k sebe farebne ladili a mohli jeden druhý dopĺňať. Nemusíte sa tak báť ani zaujímavejších kreácií. V galérii uvidíte, že všetky kombinácie vyzerajú perfektne

Neviem, kde si dizajnéri tohto radu vzali inšpiráciu, ale skoro by som sa stavila, že všetky odtiene by nádherne vyzerali vo väzbe svadobnej kytice. Alebo na ľahkých letných šatách s kvetinovou potlačou. Trochu mi to evokuje i éru hippies – a to sme zase u tých kvetín. Nechajte sa uniesť vlastnou fantáziou a k farebným letným nechtom si zvoľte aj vhodný outfit. Práve dlhé letné šaty alebo hippie štýl budú ku gél lakom Spring Summer ideálne.

Čo myslíte? Bolo už neonového bláznovstva dosť a je čas na zmenu? Alebo aj tentoraz siahnete po neonkách a pastelové farby necháte jari? A ak tápate, čo s farbičkami Spring Summer vytvoriť, nechajte sa inšpirovať našou galériou alebo napríklad oprášte jeden zo starších trendov – geometrické ombré.

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.