Vianoce 2022: Darujte nechtovú kozmetiku!

Váhate nad tým, čím obdarovať svojich blízkych? Prinášame vám pár typov na skvelé kozmetické darčeky, ktoré pod stromček určite urobia radosť!

 


Sady pre úplnych začiatočníkov

vanocni_sada_ctverec.jp_min


Pre tie, ktoré ešte nezakotvili vo vodách s nechtovou kozmetikou odporúčame sady na nechtové modelovanie. Ideálnym darčekom bude napríklad sada na modeláž gél lakom, ktorá obsahuje všetko (okrem UV/LED lampy), čo je k správnej modeláži potrebné. Všetky sady sú naviac cenovo zvýhodnené! Vyberať môžete okrem gél laku aj zo sád na modeláž gélom, polygélom alebo akrylom.

proklik_cz

 


Set na modeláž Babyboomer

babyboomer_c_tverec_min

 

Už ste videli náš set na prirodzenú modeláž nechtov nazývanú Babyboomer? Vytvorte ombré bielo-ružový prechod behom chvíľky. Všetko potrebné k tejto modeláži nájdete v našej sade, ktorá určite poteší všetkých milovníkov prirodzenej manikúry.

proklik_cz

 


Darčekové balenie pre gél laky Professional


da_rkova_krabic_ka_va_noce_min

 

Darujte gél laky rady Professional v krásnom darčekovom balení! Prázdnu darčekovú krabičku zoženiete ako na našom e-shope, tak aj v kamennej predajni. Stačí dokúpiť 6 ľubovoľných farbičiek gél lakov Professional a voilá, máte dokonalý darček pod stromček! Vyberať môžete napríklad z najnovšej trblietavej kolekcie Shiny star, ktorá bude ideálnou voľbou na vianočnú a silvestrovskú manikúru.

proklik_cz

 

 

Skvelý darček pre alergikov


simply_ctverec_vanoc_min


Ak poznáte niekoho s alergiou na nechtovú kozmetiku, ste na správnej adrese. Obdarujte ho našou sadou Simply Pure na citlivé nechty so sklonom k alergii. Produkty Simply Pure sa radia do kategórie tzv. HEMA FREE, čo znamená, že majú revolučné hypoalergénne zloženie bez zložky HEMA a umožňujú tak bezpečnú manikúru aj osobám citlivým na túto zložku, ktorá býva obsiahnutá vo vašich gél lakoch aj UV géloch. HEMA je najčastejšou príčinou alergií na gélovú modeláž.


proklik_cz

 

 

Kvalitné UV/LED lampy alebo brúsky


led_uv_lampy_post_c_tverec_min

 

Nezabudnite sa pozrieť aj na naše kvalitné UV/LED lampy alebo brúsky, ktoré sú základom každej dokonalej modeláže. Naše lampy ponúkajú perfektný výkon vďaka duálnym led diodám. Nezabudnite sa pozrieť aj na našu tohtoročnú novinku, ktorou je bezdrôtová lampa, s ktorou vytvoríte dokonalú manikúru jednoducho kdekoľvek! Perfektným darčekom je taká brúska na nechty, vďaka ktorej je odstránenie akejkoľvek modeláže veľmi jednoduché! Pozrite sa na našu brúsku Easy Touch s dotykovým displayom alebo naše bezdrôtové brúsky, ktoré budú vhodné predovšetkým na odstránenie gé laku.

proklik_cz

 

 

Darčekový poukaz

 

post_poukaz_sk


Darujte poukaz na nechtovú kozmetiku! Ponúkame poukazy v hodnote 10 eur, 20 eur alebo 40 eur! Poukaz bude ideálnym darčekom na poslednú chvíľu, pretože vám ho môžeme poslať buď fyzicky poštou alebo elektronicky na váš e-mail, z ktorého poukaz jednoducho vytlačíte.

proklik_cz

 

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.