Horúci trend: Animované nechty!


Určite ste si všimli najhorúcejši trend v podobe tzv. ‘‘animovaných nechtov‘‘, ktoré sú skrátka všade. Poďte sa s nami pozrieť na postup ako si tieto crazy nechty vytvoríte aj vy!


comicstipy_oprava_min


Kúzlo ‘‘anime‘‘ komiksových nechtov je v tom, že sú veľmi jednoduché, ale zároveň originálne. Najväčšie kúzlo je v tom, že na zdobenie nebudete potrebovať žiadne nové pomôcky. Toto zdobenie vytvoríte s produktami, ktoré už máte doma!

Čo všetko budete potrebovať?

Tento postup sa dá urobiť ako s gélovými nechtami, tak aj s gél lakom. My sme vyskúšali gél lak, ale princíp zdobenia je rovnaký. Začnite s podkladovou farbičkou, od ktorej sa budú odvíjať ďalšie odtiene ako jej ‘‘odlesky‘‘. Napríklad, ak si vyberiete ružové nechty ako základ, nájdite si k tomu jednu tmavo ružovú farbičku a jednu svetlo ružovú alebo kľudne bielu farbičku.

Ďalej budete potrebovať čiernu farbu na ohraničenie nechta a okrem podkladovej bázy aj matný záverečný finish. Nechty môžete samozrejme zafixovať aj lesklým finishom, ale matný je podľa nás na animované nechty tá lepšia voľba. Ako poslednú vec budete potrebovať precízny zdobiaci štetček.

A aký je postup?

  • Začnite s prípravou nechta ako vždy.
  • Vymodelujte si necht gélom alebo iným stavebným materiálom alebo v prípade gél laku naneste podkladovú bázu.
  • Potom si vybranou podkladovou farbičkou nalakujte celý necht a vytvrďteUV/LED lampe.
  • Vezmite si zdobiaci štetček a čiernu farbičku, ktorou ohraničíte celý necht dokola, znova vytvrdíte, nech vám farbička nezatečie k okrajom nechta.
  • Vezmete si opäť zdobiaci štetček a pomocou tmavšej a svetlejšej farbičky nakreslíte po stranách nechtového lôžka odlesky (tak ako je na obrázku) a opäť vytvrďte v lampe. Potom stačí len naniesť matný finish na celé nechtové lôžko a voilá, anime manikúra je hotová.

postuptip_komiks_min


Nechty môžete ladiť do rovnakej farby aj do farebného spektra, ktoré bude viac pripomínať komiks. Inšpirácii sa medze nekladú. Tak čo na tento trend hovoríte? Vyskúšate ho? 


proklik_cz

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.