Tip: Jemná manikúra pomocou sady Nude!

Patríte medzi milovníkov nenápadnej a decentnej manikúry? Tak zbystrite! Zostavili sme pre vás sadu Nude s tými najkrajšími telovými odtieňmi, ktoré sme obzvláštnili jednou trblietavou farbičkou. Poďte sa s nami pozrieť na inšpiráciu, akú manikúru si z nich môžete vytvoriť vy!


Nenápadná klasika

Kto by nemiloval dokonalú nude manikúru, ktorá sa hodí ako na každodenné nosenie, tak aj do spoločnosti. Krásne upravené nechty sú vizitkou každej ženy, tak prečo si nedopriať decentnú manikúru, ktorá podtrhne vašu krásu? S naším najnovším setom Nude to zvládne skutočne každý. Precízne nanesený gél lak dodá vašej manikúre tretí rozmer – ak si nepotrpíte na výrazné farby a prekombinované zdobenie, ste na správnej adrese. Nude odtiene vyzerajú dokonale samy o sebe. Ak by to bola na vás aj tak veľká nuda, môžete ich kombinovať medzi sebou alebo ozdobiť napríklad kamienkami – na tie odporúčame Glue gél, vďaka ktorému vám z nechta neodpadnú.


Zastrené trblietky

Hitom tohto roka sú tzv. “zastrené “ trblietky, ktoré spoza manikúry nenápadne vykúkajú. Majú simulovať trblietavý odrast nechta a my musíme povedať, že sa nám tento typ zdobenia veľmi páči. A čo viac? Pohodlne ho vytvoríte opäť vďaka Nude setu, pretože sme do neho okrem telových odtieňov ukryli aj jeden trblietavý.

A aký je postup na takéto zdobenie? Na podkladovú bázu nanesieme trblietavý gél lak (alebo kľudne aj dané trblietky) len do oblúčka koreňa nechta, prípadne ich rozotrieme približne do polky nechtového lôžka až do stratena. Po vytvrdení na ne aplikujeme farebný gél lak, ktorý však začneme rozotierať až 1-2 mm od koreňa nechta, aby sme všetky trblietky neprekryli. Trblietky budú totiž presvitať aj pod gél lakom, takže bude “trblietavý Babyboomer“ efekt hotový prakticky v sekunde. Trblietky však nemusia pôsobiť do stratena, môže nimi viesť len línia pri koreni nechta – to už necháme absolútne na vás a vašu kreativitu!


Na párty aj do spoločnosti

Ak si myslíte, že s telovými odtieňmi nevytvoríte manikúru na párty, ste na veľkom omyle! Aj nude nechty môžu prekvapiť. Stačí najrôznejšie farbičky kombinovať alebo ich doplniť trblietkami alebo kľudne aj leštiacimi pigmentami. Pohrať sa môžete taktiež aj s lesklým, tak aj matným finishom, ktorý vašu manikúru posunú o level vyššie. Vybrali sme pre vás pár inšpiratívnych designov na nude, ale zároveň aj nápadité nechty, ktoré rozhodne nepatria do kúta!


Minimalizmus je stále IN

Čo vy a minimalizmus? Každý ho vníma inak, ale jedno je isté – v nechtovej manikúre má toho veľa spoločného. Sú to práve detaily, ktoré robia nechty minimalistickými. Preto sa nechajte inšpirovať najrôznejšími nápadmi ako si takúto manikúru za pomoci telových odtieňov urobiť sama. Pri minimalistickej manikúre si vystačíte len s precíznym štetčkom alebo minimalistickými vodolepkami, ktoré v sekunde urobia vašu nude manikúru zaujímavejšou.

Všetky odtiene zo sady na Nude manikúru si môžete prehliadnuť na našom webe:

Všetko na dokonalú prirodzenú manikúru

ko_ka_nani

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.