NOVINKA: Toaletná voda Signature

Patríte medzi milovníkov ovocno – kvetinových vôní? Ak áno, ste na správnej adrese! Prichádzame k vám s horúcou novinkou v podobe ikonickej toaletnej vody NaniNails s názvom Signature!

Ikonická vôňa

Vypočuli sme vaše prosby a vytvorili sme pre vás ikonickú toaletnú vodu Signature, ktorú môžete poznať napríklad z našich voňavých balíčkov alebo zo vzorky z minuloročného adventného kalendára. Ak patríte medzi tie, čo ste nemali možnosť získať náš prvý adventný kalendár, nezúfajte – ak ste si niekedy objednali akýkoľvek produkt na našom e-shope, určite ste si všimli vychádzajúcej nádherne sladko – kvetinovej vône, ktorá vás určite dostala do kolien!

Nechajte sa uniesť svojou zmyselnosťou

Ponorte sa s ikonickou NaniNails Signature toaletnou vodou do nádherného ovocno – kvetinového raja a podtrhnite svoju ženskosť. Buďte sebavedomá a zároveň zmyselná – rovnako ako Signature podtrhnite to, kým skutočne ste a nehanbite sa odhaliť svoju osobnosť. Ak patríte medzi milovníkov výrazných sladkých vôní, ste na správnej adrese! Signature si zaobstaráte v nádhernom 50 ml balení, ktoré sa hodí nielen do kabelky, ale zároveň bude pôsobiť veľmi elegantne aj na vašom toaletnom stolíku.

Dokonalá vôňa

Ovocná a kvetinová. Najskôr vás očarí dokonalá vôňa sladkej hrušky spoločne s kyselkavým tropickým ovocím bergamotom, čo je plod kríženca pomaranča a citróna. V srdci toaletnej vody následne ucítite tóny rozkvitnutých kvetov jasmínu a magického pomarančovníka, ktoré ďalej postupujú až k absolútnemu základu vône, ktorým je zemitá ambra a pižmo. Ambra vytvára nezabudnuteľnú vôňu a pižmo zase zaisťuje dlhotrvajúcu zmyselnú stopu.

  • Hlava: hruška, bergamot
  • Srdce: jasmín, kvet pomarančovníka
  • Základ: ambra, pižmo

Mini Signature na skúšku

Ak stále váhate, či si Signature zaobstaráte, tak máte jedinečnú možnosť túto toaletnú vodu vyskúšať vďaka našej 3 ml verzii, ktorá je ideálna na skúšku aj na cesty či do kabelky! Tak čo, vyskúšate ju aj vy?

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.