PRIME LINE: Nová rada modelovacích UV gélov

Prichádzame s novinkou v podobe celkom novej rady modelovacích gélov Prime Line, vďaka ktorým vytvorí dokonalú modeláž skúsená nechtárka aj začiatočník! Tak sa na ne poďme pozrieť!

Extra hustý gél


UV gél rady Prime Line je tak hustý, že s ním vymodeluje dokonalé nechty aj začiatočník. Gél totiž nikam nesteká a pri modeláži nemusíte zápasiť s časom ako to je pri iných stavebných/modelovacích géloch. Na rozdiel od polygélu nie je potrebný k nemu žiaden liquid a vystačíte si len s týmto gélom.

Pod UV gélmi rady Prime Line nie je nutné dávať bázu, ale je dôležité necht pripraviť rovnako ako pri iných modelážach. To znamená, že musíme nechty dôkladne zmatniť brúsnym blokom alebo pilníkom s hrúbkou 180 alebo 240, odmastniť nechty Nail Preprom a použiť priliehač v podobe Primer Bonder.

prime_line_post

Vyberte si ten svoj


UV gély rady Prime Line ponúkame rovno v 4 odtieňoch. Ponúkame v transparentnom telovom, svetlo ružovom a tmavo ružovom. Vybrať môžeme aj z dvoch veľkostí. Na skúšku môžete vyskúšať 5 ml balenie alebo si rovno môžete zaobstarať väčšie 15 ml balenie.

Gél vytvrdíte počas doby 60 sekúnd v akejkoľvek UV/LED lampe s výkonom 48 W a viac! Pamätajte na to, že gél nie je samovyrovnávací a zostane tak ako ho nanesiete. Pokiaľ sa vám podarí vytvrdiť nie rovný necht, jednoducho zotrite výpotok cleanerom a necht vymodelujte pomocou pilníka do požadovaného tvaru. Potom stačí naniesť farbu alebo záverečný finish a máte hotovo!


Typ na zdobenie

Vďaka extra hustému stavebnému gélu Prime Line môžete vytvoriť aj dokonalé 3D zdobenie. Jednoducho požadovaný tvar vymodelujte a vytvorte v UV/LED lampe!

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.