Pod lupou: Samolepky – verný pomocník pre dokonalú manikúru

Samolepky na nechty si vydobyli svoje miesto v manikérskych srdciach mnohých z vás. A bodaj by nie. Aj cez svoju jednoduchú aplikáciu totiž dokážu urobiť z obyčajných nechtov hotový poklad. Dnes sa na toto zdobenie pozrieme zblízka. Zaujíma vás, akú manikúru môžete vytvoriť so samolepkami, ktoré nájdete u nás na e-shope? Tak čítajte!

Keď sa povedia samolepky na nechty, vybavím si obrovské množstvo vzorov a motívov. Sú jedným z typov zdobenia, s ktorým vytvoríte perfektnú manikúru vhodnú snáď na každú príležitosť! V čom ale väzí to pravé čaro samolepiek a prečo sú pri tvorení také obľúbené? 

  • rýchla a jednoduchá aplikácia (k aplikácii nepotrebujete nič navyše, snáď len nožnice)

  • nízka cena

  • nespočetné množstvo motívov

  • dobrá kvalita a výdrž

Všetko má ale svoje pre a proti. A to aj samolepky. Aké nedostatky u nich môžeme očakávať?

  • Oproti vodolepkám sú vystúpenejšie, prechod medzi nechtom a samolepkou tak môže byť viditeľný.

  • Po nalepení držia a nepohnete s nimi.

Posledný bod – výdrž – je síce spomenutý aj vo výhodách, ale to práve aj z toho dôvodu, že veľa záleží na uhle pohľadu. Niekedy sa zadarí” a samolepka zostane tam, kde ju práve nechcete a inam už ju neprelepíte. V takýchto prípadoch je potom stálosť samolepky skôr na škodu.

Ale prejdime k tomu príjemnejšiemu. Z nášho e-shopu som vybrala dva typy samolepiek, ktoré naozaj stoja za to, a hlavne vďaka ktorým bude vašu manikúru obdivovať každý! Aké to sú?

Klasické 2D samolepky

Začneme tým najjednoduchším, pretože v jednoduchosti je čo? No predsa krása! Táto skupina 2D samolepiek nám otvára úplne nové možnosti tvorenia. Ukrýva sa v nej totiž veľa motívov, pomocou ktorých vytvoríte naozaj pôsobivú manikúru. Aj keď niektoré nechty v galérii nie sú ozdobené priamo samolepkami, ako inšpirácia na váš ďalší výtvor poslúži skvele. Čo napríklad vyčarovať na nechte počas sekundy dokonalú siluetu mačky alebo nežnej mašličky?
sam1sam2sam3sam4sam5sam_6

3D samolepky

Skutočnou chuťovkou sú ale 3D samolepky. Tie sa len tak neokukajú! Majú totiž jedinečnú textúru s originálnym efektom, takže s nimi ľahko a rýchlo vytvoríte manikúru, ktorú vám bude každá závidieť. Inšpirujte sa v galérii, aká manikúra sa dá ľahko napodobniť s našimi samolepkami, a ešte k tomu v 3D!
sam7sam8sam9sam10sam11sam12  

A to už je pre dnešok všetko. Čo hovoríte na tvorenie manikúry so samolepkami? Máte ho radi alebo radšej siahnete po inom zdobení? Napíšte mi to na Facebook, kde sa môžete rovno pochváliť so svojimi výtvormi. A ja sa budem tešiť zase nabudúce! 🙂

Zdroje: etsy.com, sonailicious.com, nailhairstyle.com, glaminati.com, watchoutladies.net, melissalucy.com, amazon.de, nayamagazinemusic.tenerbeauty.ru, cz.pinterest.com, i.pinimg.com

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.