Pletky s pletenými nechtami – „hrejivá“ inšpirácia na zimu :)

Určite ste sa už nemohli dočkať ďalších nail-artových inšpirácií. So stromčekami, sladkosťami a darčekmi pod stromček sa už roztrhlo vrece, a tak by bola vianočne ladená galéria celkom očakávaná a bola predvídateľná – zlatá, strieborná, červená, zelená a veľa, veľa trblietok. Ale ja som si pre vás pripravila niečo netradičné, originálne a štýlové. Poďme sa pozrieť na pletené nechty!

Pletené zdobenie vám nechtové lôžka síce nezahreje, ale ladiť k vášmu najobľúbenejšiemu svetru rozhodne bude. A som si istá, že už ste do skrine pre teplý kus oblečenia siahli (hoci treskúce mrazy zrovna ešte neudreli). Ako deti sme sa kúsavým pleteninám od babičiek vyhýbali a teraz na ne nedáme dopustiť. Ja som veľmi zimomravý človek, a tak nekončím len pri svetri. Čiapka a šál je pre mňa nutnosť. Tak prečo nepodporiť hrejivý outfit aj závideniahodným nail-artom?

Ako na to? Aby vaše nechty vyzerali ako tie na obrázku, budete potrebovať špeciálny 3D UV gél, tenký štetček, biely UV gél, prípadne pastelový UV gél, UV lampu, matný top coat a inšpiráciu z našej galérie.☺

  1. Nechty klasicky pripravíte – očistíte, zmatníte povrch a použijete primer. Ak sa chystáte na UV gél, začnite modelovať C oblúk. Pokiaľ na gél lak, stačí naniesť base coat.
  2. Teraz záleží len na vás, aké pomôcky máte k dispozícii. Najlepším variantom bude mať po ruke práve biely 3D UV gél. Je hustý a nikam sa vám pri nanášaní neroztečie. Na nechte si vytvorte biely podklad klasickým UV gélom. Naň postupne začnite kresliť pletený vzor pomocou 3D UV gélu – čiarky, bodky, vlnky – to už je na vás :). Vzor zapečte v UV lampe.
  3. Ak ste spokojná s bielym nechtom, môžete použiť už len lesk (najlepšie ale vyzerá matný) a máte hotovo. Necht môžete taktiež pretrieť nejakým pekným pastelovým gélom, ktorý vďaka svojej jemnej farbe nechá biely podklad jemne presvitať a 3D efekt sa tým pekne zvýrazní.

Náš návod môžete vyskúšať aj s gél lakmi alebo obyčajnými UV gélmi, ale je dôležité, aby vám ich hustota dovolila vytvárať pletené vzory. Ak nejaký taký gél lak máte, stačí si z neho urobiť farebný podklad a následne rovnakým gél lakom vytvárať aj pletené vzory. Potom opäť matnú záverečnú vrstvu a je hotovo.

Žiadna veda, že? Zachvíľku máte prekrásne nechty, ktoré nemá len tak niekto. Sú jemné, štýlové a napriek tomu neuveriteľne cool. Priamo zahrejú na pohľad. Na zimu ako stvorené. Na čo ešte čakáte? – Svetre a gély do akcie!

P.S .: Nebojte sa pochváliť svojimi výtvormi u nás na Facebooku, a ak ešte nemáte svoju vlastnú sadu na gélové nechty, tak sledujte náš e-shop!! Nebojte sa urobiť si radosť pod stromček. Len pre vás máme pripravených veľa úžasných vianočných zliav!

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.