PINK FRIDAY 2021: Zľavová akcia pre nadáciu

V júni 2021 sme sa už tretíkrát rozhodli usporiadať tradičnú zľavovú akciu Pink Friday, vďaka ktorej sme finančne podporili nadáciu Loono!

V rámci týždňa so zľavou Pink Friday, krorý prebiehal od 6. do 13. júna, sme sa rozhodli už tretíkrát pomôcť nadácii, ktorá sa špecializuje na boj proti rakovine prsníka. Tentokrát sme si vybrali nadáciu Loono, ktorá vzdeláva verejnosť v oblasti prevencie onkologických a kardiovaskulárnych ochorení, ktorej sme aj vďaka vám venovali viac ako 200 tisíc korún!

Ako prebiehala akcia?

V zľavovom týždni ste mohli nakúpiť akýkoľvek náš sortiment  so zľavou 15%, čo je už naozaj riadna zľavička! Viacerí z vás ju využili, čo nás veľmi teší, pretože sme tradične odložili z tržieb za toto obdobie presne 3%, ktoré sme sa rozhodli venovať práve nadácii Loono. Počas akcie sme taktiež spoločne s nadáciou šírili osvetu o boji proti rakovine prsníka. V rámci akcie totiž prebiehala v kamenných obchodoch  NaniNails v Prahe a Brne ukážka samovyšetrenia prsníkov a semenníkov (#prsakoule) skúsenými zástupkyňami nadácie Loono, ktorým týmto veľmi ďakujeme za názorné ukážky a zaujímavé informácie.

 Odovzdanie šeku

Ihneď po skončení Pink Friday sme sa vybrali aj so šekom na krásnych 201 822 Kč do ostravskej predajne, kde nás už čakala zástupkyňa nadácie Loono Tereza Jančíková, aby šek prevzala: ‘‘Chcela by som sa veľmi poďakovať celej spoločnosti NaniNails a veľká vďaka patrí aj vám (pozn. zákazníkom) – vďaka vám môžeme naďalej pokračovať v šírení osvety, bez vás by sme to nezvládli, ďakujeme.‘‘

dsc08346

Odovzdávanie sa uskutočnilo za prítomnosti majiteľov spoločnosti NaniNails a nášho ambasádora Leoša Mareša, ktorý túto akciu podporoval.

avideo

Minulé ročníky

V prvom ročníku zľavovej akcie Pink Friday, ktorá sa uskutočnila v roku 2019, sme pomohli organizácii mamma Help, ktorú sme obdarovali čiastkou 36 000 Kč. V druhom ročníku, teda v roku 2020, sme sa rozhodli pomôcť organizácii s názvom Aliancia žien s rakovinou prsníka, ktorej sme venovali skoro 100 tisíc korún.
ko_ka_nani

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.