PARADISE DREAM: Buďte v lete IN!

Tropický sen! Presne to je naša nová letná kolekcia gél lakov Paradise Dream z radu Professional.

Leto je v plnom prúde! Neseďte doma a vydajte sa so mnou na exotickú plavbu s úplne novými odtieňmi gél lakov Paradise Dream! Nová kolekcia z radu Professional obsahuje 9 úžasných odtieňov. Je inšpirovaná horúcimi letnými dňami a všetkým, čo súvisí s trópmi aj exotickou dovolenkou. Tieto odtiene urobia radosť nielen tým, ktoré milujú krikľavo neónové farbičky, ale aj tým, ktoré dávajú prednosť tlmenejším, ale zároveň stále výrazným farbám.

Ste napäté, aké odtiene som si pre vás pripravila? Nebudem klamať, všetky som už sama vyskúšala! Nechajte všetko tak a pohodlne sa usaďte, práve vyrážame!

 

Krásy Tchaj-wanu

Prvá tropická zastávka je u nádherného ružového odtieňa Lotus of Taiwan – rovnako jemného, ako je lotosový kvet. Hovorí sa, že ružová je farba nehy, preto sa nemusíte báť, že by ste svojou manikúrou na seba príliš upozorňovali. Pokiaľ však dávate prednosť o málinko výraznejšej ružovej farbičke, bude pre vás ideálny odtieň Melon Ice Cream, ktorý je šťavnatý a osviežujúci rovnako ako melónová zmrzlina!
prvn_

Karibský západ slnka

A plávame ďalej! Na obzore sa nám črtá nádherný západ slnka v podaní odtieňa Caribbean Cocktail. Dokonalá krikľavo oranžová farbička s kvapkou červenej dodá vašim nechtom ten pravý tropický šmrnc. Kto z vás cez deň nachytal aj nejaký ten „bronz“, ten určite neodolá odtieňu pripomínajúcemu koralovo-červený ibištek – Tropical Hibiscus. Je to snáď tá najšťavnatejšia a najžiarivejšia farbička z celej kolekcie, vďaka ktorej budete neprehliadnuteľnou exotickou kráskou. Pokiaľ ste však milovníčkou klasickej oranžovej farbičky, nesklamem vás! Ponúknite sa ľadovým koktailom pomarančového Daiquiri, pretože presne ten bol inšpiráciou pre odtieň s názvom Orange Daiquiri. Ale neprežeňte to, ráno zakotvíme na neďalekom ostrove!

druh_

Tropická džungľa

Pevnina na obzore! Je tu nový deň a ja hlásim, že sme úspešne dorazili do cieľa. Ešte ale nekončíme, osviežte sa drinkom v podobe neónovo žltého odtieňa Limoncello s citrónovou kôrou a vydajte sa so mnou do stredu džungle. Presne tu sa totiž nachádza ten najtmavší odtieň z celej kolekcie – Amazon Jungle. Pokiaľ pokukujete po tmavej, zeleno-modrej farbičke, amazonský štýl je pre vás ten pravý! V diaľke si potom môžete všimnúť kríky aktinídie, ktoré sú známe pre svoje plody kivi. Tie sme zmiešali s limonádou a hurá – odtieň Kiwi Lemonade bol na svete! Ak sa však necítite na túto stredne zelenú farbičku, nevadí. Naša posledná zastávka je na bare pri odtieni Juicy Lime. Môžem vás uistiť, že šťavnatejšiu svetlo zelenkavú farbičku nikde inde nenájdete! Tak čo, vyberiete si?
t_et_
_tvrt_

newsleter_04_sk

 

ko_ka_nani


Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.