Kde sa vzali, tu sa vzali: NEÓNOVÉ FARBY

Neónky! Každé leto sú trendy a nie je tomu inak ani tento rok. Poďte sa o nich dozvedieť viac, nech ich môžete čo najskôr vyskúšať!

Pod pokrievkou

Žiarivé farbičky majú pôvod v neónovom osvetlení, ktoré vynašiel francúzsky inžinier Georges Claude. Prvýkrát ho predviedol v decembri 1910 na autosalóne v Paríži a od tej doby sa neónové výbojkové trubice stali širokou súčasťou reklamného priemyslu. Neóny od roku 1940 zdobia napríklad námestie Times Square v najľudnatejšom meste USA – New Yorku.
neooonsV móde sa neónové farby najvýraznejšie presadili v USA v 80. rokoch 20. storočia. Do povedomia ľudí sa potom dostali predovšetkým vďaka hollywoodskym veľkofilmom, pretože ak ste nenosili to, čo protagonisti, boli ste automaticky OUT! Neboli to však len filmy a MTV, kto dostal neóny na vzostup. Boli to samotní ľudia, ktorí mali dosť sivej (a teraz nemyslím Fifty Shades of Grey, ale módny vkus sedemdesiatych rokov minulého storočia)! Vzostup optimizmu 80. rokov dodal ľuďom odvahu nosiť žiarivé farby, ktorých trend sa k nám neustále vracia. V Československu sa trend neóniek prejavil predovšetkým v 90. rokoch 20. storočia.

Ako sa nosia?

Elegantná, športová, ale aj ležérna. Presne to môže byť definícia neónovej módy. Neónky sú horúcim letným trendom už niekoľko sezón, a preto si teraz povieme, s čím ich skombinovať.

  • Upozorni na sebe!

Neviete, čo na seba? Nevadí, v oblečení siahnite po „basic“ kúskoch (v čiernej, bielej, sivej alebo i béžovej farbe) a doplňte ich nádhernými žiarivými nechtami. Môžete siahnuť po akejkoľvek farbičke, na ktorú sa práve cítite, no nie je to super?

  • Kombinuj!

Že farba topánok ladí ku kabelke? Možno kedysi, teraz zladíme topánky s nechtami! Alebo snáď kabelku s nechtami na nohe? Tak či tak, bude to vyzerať priamo dokonale! Experimentujte, zlaďte časť oblečenia alebo doplnkov so svojimi nechtami a vyrazte do ulíc. Jedná sa síce o odvážnejšiu kombináciu, ale podľa mňa je stále vkusná!

  • Neviaž sa, odviaž sa!

Ak sa nebojíte experimentovať, tak bez zábran! Chcete byť kráľovnou hudobného festivalu alebo snáď Miss mokré tričko? Žiadny problém! Neónové farby na rukách i nohách doplňte o neónové oblečenie a doplnky – môžem vás uistiť, že budete doslova neprehliadnuteľné! Kreativite sa medze nekladú, čo skúsiť aj neónové líčenie?

Tak čo hovoríte, patríte medzi odvážlivcov alebo dávate prednosť jemnejším tónom? Mám pre vás totiž ešte jeden tip – neónové farby priamo DOKONALE ladia s opálenou pokožkou. Neónky by teda pri vode alebo pri mori mali byť samozrejmosťou!

Vyberte si vlastný štýl

Pre začiatočníkov (ale i pokročilých) môžeme z nášho sortimentu ponúknuť širokú škálu neónových farbičiek v podobe gél lakov. Páči sa vám výrazne ružová alebo snáď žltá? A čo zelená? Vedeli ste, že medzi neónky patrí aj žiarivo modrá? Všetky gél laky z radu Professional majú stredne hustú konzistenciu, vďaka ktorej krásne kryjú už v dvoch tenkých vrstvách. Neónky z radu Amazing Line zase disponujú širšou škálou farbičiek, navyše pomáhajú vyživovať vaše nechty. Tak čo, vyberiete si?

Pokiaľ máte s manikúrou aspoň nejaké skúsenosti, vôbec sa nebojte experimentu v podobe UV gélu. Áno, chce to iste trochu zručnosti, ale dokonalý výsledok vytvoríte jedine tréningom. Tak načo čakať? Na našom e-shope nájdete naozaj široký sortiment neónových odtieňov, či už siahnete po rade Neon Line či Classic Neon Line.

Ozvláštnite svoju gélovú manikúru trblietkami v neónových odtieňoch! Tieto majú dokonalý glitrový efekt, ale ak dávate prednosť niečomu tlmenejšiemu, nebojte sa skúsiť naše pigmenty, ktoré nájdete – ako už určite viete – tiež v neónových farbách. Skúšajte, hrajte sa, skrátka povýšte svoju manikúru na vyšší level.

Kúpte 5 za cenu 4!

Páčia sa vám neónové nechty? Chceli by ste tiež také mať? Tak dávajte veľký pozor! Do 6. 7. 2020 môžete na našom e-shope NaniNails nakúpiť UV neónové gély s akciovou zľavou 4+1 zadarmo. To znamená, že keď si kúpite 5 neónových gélov, najlacnejší z nich máte úplne grátis. Omrknite našu ponuku naozaj je z čoho vyberať. Ja idem vyskúšať gél v odtieni Hot Pink!
neon_sk

ko_ka_naniZdroje: instagram.com, pinterest.com

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.