Odtiene NeoNail Milady – Takéto nechty nosí prvá dáma USA a vojvodkyňa z Cambridge!

Rozmýšľali ste niekedy nad tým, ako upravené nechty by mala nosiť skutočná dáma? Odpoveď vás možno neprekvapí – naozajstné Dámy s veľkým „D“ by mali nosiť ruky upravené, hydratované, čisté, nechty zastrihnuté a bez jedinej chybičky. Ale čo ak takou Dámou ste, ale napriek tomu idete rada s módnymi trendmi? Potom sú tu pre vás odtiene gél lakov Milady, ktoré váš vzhľad nenápadne podčiarknu. Aké odtiene to sú? To sa dozviete v článku!

Keď som všetky tie odtiene radu gél lakov od NeoNail s názvom Milady videla, hneď mi napadlo, že presne TOTO sú tie farby, ktoré sa budú hodiť ku každému elegantnému outfitu a dokážem si ich predstaviť na dáme akéhokoľvek veku alebo spoločenského postavenia.

Keď ste na vysokej pozícii, nemusí to predsa hneď znamenať, že opustíte svoj štýl a budete do konca života za sivú myš.

Prešla som niekoľko rebríčkov najvplyvnejších žien sveta a zistila, ktoré z nich sa neboja nabúrať trend prírodných nechtov a občas siahnu po nejakej tej farbičke. A zaujímalo ma, aké odtiene si volia.

Vplyvné ženy totiž dokonca môžu udávať aj trendy – ako napríklad britská vojvodkyňa Kate. Keď si na jeden z obradov vzala svetlunký béžový lak na nechty, mohli sa tisíce žien pretrhnúť, aby mali rovnaký! Bol skvelou voľbou k príležitosti aj outfitu, dokonale podčiarkol jej krásu, ale napriek tomu bol decentný.

Ďalšia trendsetterka je bývalá prvá dáma USA – Michelle Obama. Aj po nástupe svojho muža do funkcie zostala svojská, a preto ju američania milovali. Na svoj prejav zvolila sivé nechty, ktoré perfektne sadli k farbe jej pokožky a skvele sedeli aj k jej osobnosti. Bloggerky sa potom medzi sebou na internete hádali, aký lak pravdepodobne Michelle použila. 🙂

Vy nikoho napodobňovať nemusíte a môžete zvoliť svoj vlastný štýl. Vybrať si môžete z 31 odtieňov od svetlo béžových, cez pudrové, ružové, až po rôzne variácie hnedej a šedej. Pri každom z odtieňov radu Milady si môžete byť stopercentne istá, že vám žiadne faux pas v spoločnosti nehrozí. 🙂

Nechajte sa inšpirovať našou galériou, v ktorej zistíte, že aj s decentnými odtieňmi môžete vytvoriť zaujímavé kreácie. V tomto rade navyše nájdete aj dva trblietavé odtiene, zlatý Champagne Kiss a strieborný Shining Diamonds, ktoré z každej manikúry v okamihu vytvoria slávnostnú záležitosť vhodnú na večerné soaré.

Tak čo – aké odtiene by ste zvolili na audienciu u kráľovnej vy? 🙂

Zdroje:

http://www.myfashionlife.com

http://observer.com/

http://www.newyork.metromix.com

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.