Ocean Drive: Surfujte s gél lakmi na vlnách modrej

Do miest, kde nás čaká nádherná azúrová obloha, a kde tyrkysové more hrá svoju upokojujúcu pieseň, sa tento rok kvôli celosvetovej kríze možno nepozrieme. Aby ste ale neprišli o všetku radosť, pripravila som si pre vás novú kolekciu gél lakov Ocean Drive. Čím je inšpirovaná a čo všetko s ňou vytvoríte? To všetko vám poviem v dnešnom článku!

Jar nám dáva zbohom a už čoskoro bude leto v plnom prúde. Pokiaľ sa tento rok k moru radšej nechystáte, pripravila som si pre vás novú kolekciu gél lakov, ktorá osvieži vaše nechty farbami pokojného zálivu, rozbúreného oceánu a prekrásneho neba.

Modrá je dobrá

Áno, hádate správne! Kolekcia gél lakov Ocean Drive je nabitá odtieňmi modrej farby. Ako ste sa mohli dočítať začiatkom roka v mojom článku, klasická modrá bola zvolená spoločnosťou Pantone farbou roka 2020. A aj keď vtedy ešte nikto netušil, čo tento rok prinesie, osobne si myslím, že to bola na tento rok viac ako vhodná voľba.

Modrá je totiž symbolom pokoja, harmónie, stability a viery v lepšie zajtrajšky. A to v našej situácii určite všetky oceníme. Aké poklady pre vás kolekcia Ocean Drive skrýva?

Vhodná na každú príležitosť

Manikúra v odtieňoch modrej farby je dokonale univerzálna. Nehovoriac o tom, keď ju doplníte o vhodné zdobenie.

Tou tmavšou oslníte na akciách a večierkoch, kedy chcete vyzerať elegantne a seriózne. Svetlejšie tóny vám zase pomôžu doplniť každý letný, jemný outfit. Každá si tak prídete na svoje, či už sa chystáte kamkoľvek.

Gél laky z kolekcie Ocean Drive si zamilujete aj vďaka skvelej pigmentácii – kryjú už v prvej vrstve, a dlhej výdrži – ako ostatné gél laky z radu Professional totiž zaistia krásne nechty až na 3 týždne!

ocean_cta_sk

Aký je váš favorit?

Nech sa pozerám, ako sa pozerám, stále sa nemôžem rozhodnúť, ktorý gél lak na svoje pazúriky skúsiť ako prvý. Všetky odtiene totiž vyzerajú božsky!

Pokiaľ sa nemôžete rozhodnúť rovnako ako ja, môžete nahliadnuť do galérie. Našla som si pre vás totiž obrázky manikúry vytvorené podobnými odtieňmi, ktoré nájdete aj v našej novej kolekcii. Inšpirujte sa a tvorte!

kolaz

Ktorý z odtieňov je váš favorit? Napíšte mi do komentárov na Facebooku, kam môžete posielať aj fotky vašich výtvorov. A ja sa budem tešiť zase nabudúce! 🙂

Zdoje: vk.com, tasikardi.net, konikcast.com, mujerde10.com, dicasdemulher.com.br, amybeyzas.tumblr.com, twitter.com, pinterest.cz, blueflowers.bilgimpro.com, bestartnails.com, robkrne.tumblr.com, bellacocosum.com, temptalia.com, i.pinimg.com, polishinsomniac.net, ilnp.com, euen.exurbecosmetics.com, elysiasharmony.co.uk, tumblr.com, ilikewallpaper.net, flickr.com

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.