Farba na rok 2020: Skvele oživí váš šatník a rozžiari vaše nechty!

A farbou roka sa stáva – fanfáru prosím – klasická modrá vyznačujúca pokoj, harmóniu, stabilitu a vieru v lepšie zajtrajšky! Nie sú to len pekné emócie, ktoré v nás dokáže táto farba vyvolať, dá sa s ňou totiž vytvoriť aj očarujúca manikúra. Kliknite na článok a presvedčte sa!

Ako už je zvykom, každý rok koncom novembra netrpezlivo čakajú návrhári, dizajnéri, grafici a vlastne mnoho ďalších ľudí sledujúcich trendy, na slávnostné vyhlásenie farby roka. Vyhlasuje ju spoločnosť Pantone, ktorá tak neudáva len nový smer módy a dizajnu, ale hlása tým aj akúsi víziu do nového roka. Pantone sa totiž okrem iného zaoberá aj psychológiou jednotlivých farieb a emóciami, ktoré v nás všetkých vyvolávajú.

Aj preto bola modrá na tento rok jasnou voľbou. Značí totiž pokoj a harmóniu, pocit bezpečia, odolnosť, istotu a sebadôveru. A to v dnešnej dobe potrebujeme čoraz viac, no nie?
pantone_color_of_the_year_2020_classic_blue_banner
Prejdime teda k tomu, čo je naozaj dôležité! Je síce pekné, že modrá farba na nás má blahodarné psychologické účinky, ale dá sa s ňou vytvoriť aj pekná manikúra? Samozrejme, že áno! Pripravila som si pre vás poriadnu dávku inšpirácie. Nájdete v nej modré nechty v rôznych podobách, ktoré jednoducho letia a vyzerajú skvele!

Našla som pre vás podobné odtiene gélov a gél lakov priamo z nášho e-shopu. 

Gél laky si môžete kúpiť v niekoľkých odtieňoch modrej, a to napríklad klasickú alebo námornícku modrú

V géloch táto farba našla niekoľko zastúpení v podobe azúrovej, ukľudňujúcej a metalickej modrej.

K farbe roka spoločnosť vždy vyhlasuje ešte 4 ďalšie neutrálne odtiene, s ktorými sa dá skvele kombinovať. Tento rok je to svetlo ťaví odtieň, námornícka modrá, snehovo biela a dymový odtieň béžovej.spring_summer_2020_classics_thumbTieto odtiene sú na tvorenie štýlového nail artu ako stvorené. Fungujú ako v kombinácii s modrou, tak skvele vyniknú aj samostatne. Presvedčte sa samy! 

Aj v tomto prípade som našla podobné odtiene gél lakov, ktoré máme v našich policiach. Je to napríklad odtieň jesenného slnka, nočnej modrej, snehovo bielej, a dymovej sivej.

A nezabudnite ani zdobenie, ktoré vždy dokáže urobiť z obyčajnej manikúry to pravé orechové.


No a čo si o tohtoročných farbách myslíte vy? Prerobíte si podľa nich šatník alebo dokonca napríklad byt či dom? Aj keď mačky padajú na všetky štyri, zostanem radšej pri zemi a otestujem farbičky aspoň na svojich pazúrikoch. Pokiaľ s nimi tiež plánujete tvoriť manikúru, dajte mi to vedieť na Facebook, napríklad vo forme fotiek s vašimi výtvormi. A ja sa zas na chvíľu lúčim. Majte sa krásne a inšpirujte sa! ????

Zdroje: pantone.com, dexigner.com, tigerfeng.com, pooplomails.ru, sumcoco.com, voguetypes.com, felix.serendipity14.com, leannanails.crosscool.ru, remaselena.com, bellestilo.com, vk.com, xn--decorandouas-jhb.net, thetrendspotter.net, trends.cryptoworldlife.com, embellishmints.com, naildesignsjournal.com

 

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.