Novinka INK Aquarelle premení vaše nechty na umelecké dielo!

Svet nail artu je nekonečná rozprávková ríša, kde vás má stále čo prekvapiť a nikdy sa nestane, že by neexistovali žiadne ďalšie nápady na techniky a spôsoby zdobenia. Mačka NANI preto dnes predstavuje novinku menom INK Aquarelle!

Vodolepky, pečiatky, glitrové zdobenie, kamienky – to všetko sú obľúbené spôsoby zdobenia, ktoré určite poznáte. Dnes si však predstavíme ďalší, možno menej obvyklý spôsob, s ktorým dosiahnete vskutku zaujímavé efekty a zvládnu ho aj začiatočníčky. O čo vlastne pôjde a čo je to ten INK Aquarelle? Čítajte ďalej!

Zázrak vo fľaštičke

INK Aquarelle je zdobiaci lak so špeciálnymi vlastnosťami. Je redší a dobre sa rozpíja, môžete s ním tak ľahko vytvoriť populárne „drag marble“, kvety, vzory podobné batike, nechať ho miešať s rôznymi podkladovými lakmi a skrátka sa pokojne aj metódou „pokus – omyl“ vyhrať a prísť na svoje vlastné spôsoby a motívy.

Fľaštička má svoj štetec a objem je 12 ml.
image_000638_1554104730

Ako na to?

  1. Pripravte si nechty ako zvyčajne.
  2. Ako základný podklad naneste biely či iný farebný gél a nechajte ho vytvrdiť v UV alebo LED lampe. Neodstraňujte výpotok.
  3. Lak INK Aquarelle naneste do výpotku farby a štetcom začnite maľovať požadovaný motív len niekoľkými ťahmi.
  4. Následne aplikujte top/finish a nechajte opäť vytvrdiť v UV alebo LED lampe.

POZOR: Prípravok nie je vhodné nanášať na prírodné nechty a je vysoko pigmentovaný. Pri práci sa tak vyhnite nežiadúcemu zafarbeniu textílií a kože!

Tip: Máte vo svojom kufríku chránič nechtovej kožičky? Využijete ho pri mnohých technikách zdobenia!

A ako sa pracuje so samotným lakom?

Práca s týmto zdobiacim lakom je nenáročná a s trochou času a trpezlivosti sa dá vytvoriť vskutku zaujímavé zdobenie. A že nemáte výtvarný talent? Nevadí!

Začnite napríklad jednoduchými bublinkami – atrament sa krásne rozpíja, či už máte necht očistený alebo s výpotkom. Samotnú intenzitu atramentu môžete upraviť tak, že pred nanášaním necháte farbu zo štetca vpiť do obrúska – tým zmizne časť tekutiny aj pigmentu.

Aby ste mohli tvary rôzne upravovať a rozpíjať do stratena, použite štetec namočený vo Vitamin Cleaneri, ktorý sa mi v tejto fáze práce osvedčil. V prípade, že sa chystáte na mramorovanie, kvietky alebo nejaké presnejšie zdobenie, majte Vitamin Cleaner poruke ako nevyhnutného pomocníka.
tipy

Čo keď ale výsledok nezodpovedá vašej predstave? Žiadny strach! Ak sa niekomu výsledný efekt nepáči, cleanerom odstránite, čo potrebujete a môžete smelo začať znova. 🙂

Tip: Ako na techniku „drag marble“? Pripomeňte si tento článok!

Inšpirujte sa!

INK Aquarelle sa vám začína páčiť, ale nejako zatiaľ neviete, ako by mohol vyzerať výsledný efekt? Ten je vždy na vás, nebojte sa tak dať priestor svojej fantázii a vyskúšajte, čo tento výtržník dokáže. Urobte si napríklad pohodové kreatívne popoludnie s kamarátkou a spoločne zdieľajte svoje nápady. A ja vám zatiaľ ukážem pár vydarených manikúr v galérii. 🙂

Ako sa vám páčil dnešný článok? Stane sa INK Aquarelle novým prírastkom vo vašom svete manikúry? Píšte mi na náš Facebook a pochváľte sa svojou tvorbou ostatným! Prajem krásne letné dni!

Zdroj: instagram, pinterest

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.