Nové trendy odtiene gél lakov Amazing Line!

Najobľúbenejším radom gél lakov na našom e-shope sú bezpochyby gél laky z rady Amazing Line. Sú nádherne pigmentované, dlho vydržia a ľahko sa nanášajú. Preto pre vás mám potešujúce informáciu – ich ponuku sme rozšírili o veľa nových odtieňov, ktoré sú extrémne módne! A rada vás s nimi zoznámim 🙂

Prečo sú gél laky Amazing Line tak veľmi medzi našimi zákazníčkami obľúbené, to sa môžete dočítať v článku „Gél laky, ktoré vaše nechty dokážu rozžiariť a vyživovať zároveň!“ Tam sa dočítate aj to, ako správne gél lak nanášať, na čo si dať pozor a čo si všetko zaobstarať, aby ste s výsledkom boli spokojné. Dnes sa preto zameriam len na nové odtiene, ktoré som zoradila do niekoľkých skupín, z ktorých sa vám bude oveľa lepšie vyberať :).

Nové odtiene gél lakov Amazing Line by sa dali roztriediť do troch skupín. Prvá z nich sa vám bude hodiť, ak máte rady prirodzený vzhľad. To ľahko docielite s novými nude odtieňmi. A na výber máte rovno z piatich variantov, takže odtieň si môžete vybrať presne taký, aby farebne zodpovedal vašej pokožke. Na e-shope ich potom nájdete pod číslami 66 až 70.

untitled-design-1024x768

Ďalšou novinkou sú gél laky, ktoré obsahujú trblietky. U mňa jednoznačne víťazí čierna varianta gél laku, pretože odlesky, ktoré od neho vznikajú, sú absolútne prekrásne! Ak chcete niečo nevšedné, glitre pre vás môžu byť tou správnou voľbou. Týchto nových odtieňov je rovno sedem. Nájdete ich pod číselným označením odtieňov 78 až 84.

amazing-glitry

Ak radi vsádzate na ženskosť a jemnosť, oceníte aj ďalšie 4 odtiene. Základom sú dva odtiene bielej – odtieň číslo 60 je biely ako čerstvo napadaný sneh, zatiaľ čo 61 je bližší farbe slonovinovej kosti. Jemná ružová v sebe zase obsahuje drobné trblietky, ktoré hádžu zlatisté odlesky. Posledný zo štvorice je extrémne moderný odtieň, ktorý ľahko pripomína kávu s mliekom (72). Nádherne sa hodí k púdrovým odtieňom alebo napríklad ku staroružovej. Dokážem si ho predstaviť v matnej úprave, ktorú ľahko docielite pomocou záverečného matu.

amazing-2

Je pochopiteľné, že sme nezabudli ani na sýte odtiene, ktoré ale taktiež odrážajú súčasné trendy. Rad gél lakov Amazing Line tak doplnili farby ako je námornícka modrá (76), čokoládovo hnedá (75), čierna (74) alebo magenta (65).

amazing-3

Ako sa vám nové odtiene páčia? Je medzi nimi aj favorit, bez ktorého už nemôžete ďalej žiť? Alebo vám v rade Amazing Line stále nejaké odtiene chýbajú? Dajte nám vedieť – radi sa inšpirujeme!

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.