Nesmrteľná a štýlová elegancia na každú príležitosť – to sú čiernobiele nechty!

Ak v móde existuje niečo, v čom vyzerali skvele celé generácie od prababičiek až po dámy súčasnosti, tak je to kombinácia čiernej a bielej! Už Coco Chanel vedela, že nie je potrebné nosiť výhradne pestré kvetované šaty, aby bola podčiarknutá ženskosť v každej z nás. V šesťdesiatych rokoch zase leteli biele lodičky, čierne retro očné linky, čiernobiele pruhy alebo kocky. S touto nestarnúcou kombináciou farieb sa však stretávame dodnes a môžeme si byť úplne isté, že s ňou nikdy nešliapneme vedľa, či už sa chystáme na neformálne stretnutie, alebo ideme zažiariť na spoločenskú udalosť.
Zaujímalo ma, či popri móde môžu byť rovnako obľúbené aj nechty v čiernobielej kombinácii a zistila som, že … vyzerajú úplne úžasne a obľúbite si ich určite aj vy!
Ak si teraz hovoríte niečo ako: „Prečo by som sa mala obmedzovať na také nudné farby, keď existuje toľko farebných možností a zdobení nechtov?“, rada vás vyvediem z omylu. Pravdaže, určite sa nájdu ženy, ktoré predsa len radšej dávajú prednosť pestrým odtieňom, ale čiernobiela kombinácia má jednu nespochybniteľnú výhodu  pre svoju prirodzenú eleganciu s čiernobielymi nechtami nikdy neurobíte chybu a budete IN počas celého roka a pri každej príležitosti.

Zaujímavý je tiež význam oboch týchto farieb – čierna znázorňuje mystiku, tajomno, alebo nový začiatok. Tí, ktorí radi nosia čiernu, bývajú premýšľaví, neznášajú zabehnutý poriadok a systém, pôsobia tajomne. Aby bola nastolená rovnováha a čierna tak popri tajomnosti získala tiež punc luxusu, je vhodné ju kombinovať s inou farbou. Jej najvernejšou „partnerkou“ je teda najčastejšie biela, symbol čistoty, jasnosti, slobody, tiež perfekcionizmu a túžby po dokonalosti bez akýchkoľvek kompromisov. Akáže nuda!
Čiernobiela kombinácia tak v sebe skrýva oveľa viac, než sa na prvý pohľad zdá. S čiernou a bielou môžete vytvoriť nespočetné množstvo štýlov a vzorov, od jednoduchých až po najnáročnejšie. Veľmi dobre vyzerajú elegantné pásiky, zvislé, vodorovné, šikmé alebo ľubovoľne sa krížiace. Ideálny kontrast tiež praje rôznym ostrým hranám, špičkám a geometrickým tvarom – želáte si uhladenú šachovnicu, rozkošné hracie kocky alebo naopak prísne vyzerajúce špičky, ktoré pripomínajú naozajstné pazúry?
S týmito farbami sa môžete naozaj vyhrať, možno aj doslovne – nadšené hudobníčky iste ocenia roztopašné noty či priamo klaviatúru, perfekcionistky sa môžu vyblázniť na dokonalom bodkovaní, parádnice zasa rady siahnu po strieborných kamienkoch, trblietkach alebo inom zdobení, ktoré jednoduchším nechtom dodá ten pravý šmrnc. Výborným tipom na blížiacu sa halloweensku párty môže byť motív lebky, pavúčika či pavučiny.

Je toho naozaj veľa, čo poviete? Čierna a biela totiž nepoznajú hranice rovnako ako mraky možností, ktoré môžete využiť pri tvorbe dokonalej manikúry. Inšpirovala vás magická čiernobiela kombinácia natoľko, že by ste ju najradšej hneď vyskúšali? Len do toho! Pochváľte sa so svojimi nápadmi a manikúrou na našom Facebooku, nech vieme, že si čiernobiela elegancia získala aj vaše srdce! Držím labky, aby sa vám tento jedinečný nail art vydaril čo najlepšie! 🙂

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.