NeoNail Galaxy Glitter: Jemné trblietanie hviezd a tmavé odtiene noci v jednom gél laku!

Nočná obloha nás fascinuje odjakživa. Potom niet divu, že sa o jej dokonalé zachytenie snažili maliari na svojich obrazoch alebo básnici, ospevujúci krásu noci. Škoda len, že pri dnešnom štýle života si jej tmavé farebné tóny a žiarivé hviezdy nemôžeme iba tak užiť. Potom sa mi ale nemôže nikto čudovať, keď som úplne očarená novým radom gél lakov od NeoNail, ktoré nočnú oblohu takmer dokonalo napodobňujú! A vy budete nadšení tiež – rozkliknite si článok!

14705067_851866904948863_2608960665431310336_n

Nový rad Galaxy Glitter dostal svoje meno právom. Všetky odtiene majú kúzelné názvy po nebeských telesách a súhvezdiach. Nájdete tu všetky možné tóny čiernej, modrej, ale aj fialovej alebo zelenej. Každú farbu naviac dopĺňa iný typ trblietok. V niektorých nájdete len jemné metalické odlesky, iné gél laky zasa obsahujú mix drobných a väčších trblietok rôznych farieb. Je len na vás, pre akú sa rozhodnete. Aj keď chápem, že jednoduché rozhodovanie to nie je:).

Značka NeoNail je pre mňa nielen zárukou krásnych a originálnych odtieňov, ale hlavne kvality. Gél laky od tohto výrobcu majú presne tie vlastnosti, ktoré od gél laku potrebujete. Rad Galaxy Glitter perfektne kryje už po jednej vrstve, čo som vyskúšala na bielom vzorkovníku a výsledok bol parádny! A aj napriek tomu, že sú všetky odtiene dosť pigmentované, v lampe ich vytvrdíte raz dva a nebudú sa vám vlniť. Zaobchádzanie s nimi je preto jednoduché aj pre začiatočníka.

galaxy2

Gél laky Galaxy Glitter sú s výpotkom, a preto si budú výborne rozumieť aj s UV gélmi. Kombinácií sa preto nebojte. Vďaka pigmentácii sa nemusíte báť zobrať do ruky zdobiaci štetec a použiť niektoré z odtieňov na zaujímavý nail-art! Ja som mala k dispozícii odtiene Orion a Andromeda. A druhý z nich bol na zdobenie mimoriadne fajn! Ak ale chcete použiť gél lak z radu Galaxy Glitter ako podklad pre ďalšiu prácu, určite siahnite po zdobení v svetlých alebo perleťových odtieňoch. Trebárs s holografickými samolepkami si tieto gél laky vyložene sadnú!

Všetky odtiene sú dosť tmavé, a preto ak hľadáte perfektný čas, kedy tieto farbičky využiť, je pre vás jesenné a zimné obdobie tou správnou voľbou. Perfektne doplnia večernú róbu, koktejlky alebo pokojne aj kabát. A s červeným rúžom budete vyzerať perfektne! Použiť ich môžete aj ako doplnok iných farieb, mimoriadne pekne ladia s metalickým gél lakom alebo napríklad gél lakom Cat Eye. A ak stále tápate, nechajte sa inšpirovať našou fotogalériou.

Dajte mi vedieť do komentárov, ktorý z odtieňov je práve tým vaším favoritom! 🙂

Zdroj: NeoNail Poland

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.