NeoNail Boho – 7 odtieňov gél lakov pre nespútanú radosť zo života

Letné festivaly, hippies, bohémsky život. To je tzv. „boho štýl“ v kocke. Táto retro móda sa k nám po pár rokoch opäť vrátila a ja len oceňujem, že sa zase vracia trend tuník, lennoniek, kvetinových venčekov a romantických vzorov, ktoré pristanú vlastne každej romantickej duši. Tak prečo k tomu nedoladiť aj nechty?

NeoNail sa chopil príležitosti a tento trend kvetinových detí preniesol aj do svojej kolekcie gél lakov s názvom „Boho“. Ako ste iste vytušili z úvodu, názov tohto štýlu je odvodený od slova „bohém“. Či už sa za bohémku považujete alebo nie, tento štýl je neuveriteľne pohodlný a chic. Nepoznám dôvod, prečo k nemu neprispôsobiť aj manikúru. Gél laky navyše bohémsky štýl života veľmi dobre podporujú – kto by sa predsa chcel stále starať iba o to, či sa mu nelúpe lak, keď všade naokolo je toľko iných zaujímavých vecí!

boho

Keď som tento nový rad videla, nemohla som si pomôcť, ale spomenula som si na jeden zo starších radov – Flowersense. Kolekcia Boho má ale o jeden odtieň naviac (celkovo existuje teda 7 farbičiek) a nedrží sa len ružovej a modrej, ale ponúka aj fialové a zelené odtiene. Už len s ich pomocou si môžete na nechtoch vykúzliť dokonalo zladený dizajn!

prvni_vrstva

Ja som samozrejme gél laky Boho musela vyskúšať na vlastnej koži, bez toho by to nešlo :). A vybrala som si podľa mňa dva najvydarenejšie odtieneNight Sky a Violet Garden. Vzhľadom na to, že to neboli moje prvé gél laky NeoNail v živote a o tejto značke už mám akúsi predstavu, čakala som kvalitný produkt. Neviem vôbec prečo, ale zakaždým som prekvapená, aké sú napokon kvalitné. Aj tentoraz mi spadla brada.

img_20171201_163218

Prečo? Pretože tieto gél laky uspokoja snáď aj tú najnáročnejšiu ženu. V NeoNaile namiešali dokonalú pigmentovanú zmes, ktorá nádherne kryje už pri jednej vrstve, podobne ako gél laky z radu Galaxy Glitter. Vôbec by som sa s nimi nebála maľovať! Aby ste mi verili, trochu som ich počmárala.

Vidíte? Určite ste aj vy rovnako nadšené ako ja! 🙂 Tieto gél laky by vám rozhodne nemali vo výbave chýbať. Dajte na mňa a niektorý z odtieňov si kúpte – nebudete ľutovať!

Neviete, ako gél laky použiť? Inšpirujte sa v nasledujúcej galérii. Uvoľnite sa, hoďte starosti za hlavu a buďte BOHO!


Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.