2x mrazivo krásny návod na zimnú manikúru pre začiatočníkov i pokročilých! Trúfnete si na ne?

Mrazík na oknách, prvý sneh a nákupné centrá lákajúce (občas až s prílišným predstihom) na vianočné akcie, áno, aj tak možno poznať, že začína zima. A aj keď do poriadnej lyžovačky je ešte čas, na zľadovatený nail art už prišla tá správna doba! Vonku možno schováte ruky do rukavíc, ale v teple domova, kaviarní či iných podnikov môžete očariť krásnou zimnou manikúrou celé svoje okolie. Prejdite so mnou krok za krokom dva návody, ako dosiahnuť prekrásne zimné zdobenie. A netreba sa báť – na svoje si prídu aj úplné začiatočníčky!

Určite vás zaujíma, čo som si pre vás tentokrát pripravila. Myslela som nielen na tie slečny, ktoré sa už neboja  vyhrať so zdobením o niečo viac, ale rovnako aj na tie z vás, ktoré majú doma  len základné pomôcky a na zložitejšie vzory si ešte príliš netrúfajú.

Tak poďme na vec!

Zasnežené nechty

Toto je ten jednoduchší z dnešných návodov. Potrebovať budete len lak najlepšie telovej alebo zlatistej farby, na zdobenie potom lak biely a nakoniec ešte lesklý top. Ak máte doma UV lampu, určite môžete rovnaký nail art vytvoriť aj trebárs s gél lakmi.

Malý tip: Na jemnejšie zdobenie (čiarky, bodky, maľbičky) klasickými lakmi môžete používať pečiatkovacie laky. Majú vyššiu pigmentáciu a rýchlejšie schnú, čo vám zdobenie urýchli i uľahčí. 🙂
n_vod_1

Určite po úprave nezabudnite na výživný olejček. Vaše nechty aj okolitá kožtička ho predovšetkým teraz v chladnom počasí veľmi ocenia.

Zamrznuté v ľade

Druhý, o niečo zložitejší návod si zakladá na tom, že vytvára vrstvený efekt, ktorý nailartu dodáva hĺbku a ten správny mrazivý dojem.

Potrebovať budete lak alebo gél lak tmavomodrej farby, priehľadný alebo svetlomodrý s trblietkami, biely na zdobenie (opäť odporúčam pečiatkovací lak alebo napríklad akrylové farby) a na úplný koniec lesklý top.

Celý návod nie je až taký náročný, len sú pri ňom potrebné skúsenejšie ruky a viac pomôcok. Výsledok ale úplne zvádza a priťahuje oči!
n_vod_2

Ani pri tomto nailarte nezabudnite nechtom dodať po zdobení dávku vitamínov pomocou výživného olejčeka. Odporúčam kokosový, pretože krásne vonia a k blížiacim sa Vianociam sa úžasne hodí. 😉

Ak ste si náhodou nevybrali ani jeden z dnešných návodov, možno vás aspoň inšpiruje poriadna, a tým myslím naozaj PORIADNA nádielka zimných manikúr v galérii.

Keď sa niektorá z vás odhodlá jeden z návodov vyskúšať, rozhodne sa potom s výsledkom pochváľte na našom Facebooku. Ak bude stáť výsledok naozaj za to, môžeme váš výtvor umiestniť dokonca aj na hlavnú stránku, kde ho uvidia tisícky ľudí! 🙂


Zdroj obrázkov: pinterest.com

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.